ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.09

23η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ-ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Στην 23η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο απελπισμένος αλλά αποφασισμένος μικρομεσαίος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Σιωπή πολιτικών.Δέσμιοι μεγαλοβιομηχάνων-τραπεζιτών!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7-3-2009

Στην 23η μέρα της Απεργίας πείνας βρίσκεται από σήμερα 7-3-2009 ο Απεργός Πείνας μικρομεσαίος επιχειρηματίας Θεόδωρος Τενέζος, εξω από το κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού ,Πατησίων 70.

Σιωπή από την κυβέρνηση αλλά και από πολιτικούς των άλλων χώρων.Είναι δέσμιοι των μεγαλοβιομηχάνων και τραπεζιτών.Ο ΣΕ Β αποφασίζει για όλα!Σύντομα όλα στο φώς τονίζει ο Απεργός Πείνας.Σε θέση αγώνα η Οργάνωση STOPCARTEL .Ποιοι πολιτικοι όλων σχεδόν των χώρων γνώριζαν από καιρό με κάθε λεπτομέρεια για τις επίσημες καταγγελίες της IRON TENCO και τώρα σιωπούν; Ποιες άλλες καταγγελίες υπάρχουν,πού έγιναν και γιατί ολοι σιωπούν ;

Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει την καταστροφή της επιχείρησης του απεργού πείνας. πατήστε εδώ

Συνέντευξη του Θεόδωρου Τενέζου στο TVXS πατήστε εδώ

Αίσθηση στούς κύκλους της αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τίς αποκαλύψεις.Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι βιομήχανοι είχαν χρησιμοποιήσει και διαδώσει ψευδή στοιχεία γιά να πετύχουν την αθώωσή τους από το έγκλημα σε βάρος τού Θεόδωρου Τενέζου!

Ο Θεόδωρος Τενέζος τονίζει:Η αλήθεια δεν μπορει να κρυφτεί από κανέναν!.

Υπενθυμίζονται στην κυβερνηση:1)Οι κίνδυνοι ανήκεστης βλάβης της υγείας και απώλεια της ζωής του Θεόδωρου Τενέζου 2)Η διαμαρτυρία αυτή είναι ειρηνική και συνεπώς προσπάθειες παρενόχλησης, τρομοκράτησης, βίαιου τερματισμού τής Απεργίας Πείνας είναι παράνομες και δεν γίνονται ανεκτές.

Στείλτε μηνύματα διαμαρτυρίας στούς

Υπουργο Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη info@khatzidakis.gr

Υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Βλάχο yfyp-anap@gge.gr

Ο Απεργός Πείνας είναι αποφασισμένος να φθάσει μέχρι το τέλος ,αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει το σύνολο των αιτημάτων του που είναι :

1.Έρευνα της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου. Ξεσκέπασμα και τιμωρία των ενόχων βιομηχάνων και χονδρεμπόρων που κατέστρεψαν παράνομα την επιχείρησή του.

2.Την καταγγελία του να δικάσουν όταν ολοκληρωθεί η έρευνα ,άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθει στην ποινική δικαιοσύνη.Να υπάρξει δηλαδή δίκαια δίκη.

3.Να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ και ο ιδιος, με την ενεργοποίηση στις περιπτωσεις καταγγελιων για καρτέλ του αρθρ.61 Π.Κ.

Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής σιωπά ένοχα.





ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: