ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

Αυτοι ειναι οι 50 που επελέγησαν για την "Καλύτερη δουλειά στον κόσμο"

Ανάμεσά τους είναι και μια Ελληνίδα, η Κατ!

Οι 50 επελέγησαν από ένα σύνολο 34. 684 υποψηφίων από 200 χώρες που έθεσαν υποψηφιότητα για την περιζήτητη θέση.Αυτοί που θα διαγωνιστούν για την "Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο" προέρχονται από 22 διαφορετικές χώρες.Ανάμεσά τους είναι και μια Ελληνίδα, η Κατ.Η Κατ μιλά τέσσερις γλώσσες και έχει ζήσει σε διάφορες χώρες. Στην ηλεκτρονική σελίδα www.islandreefjob.com, υπάρχουν βίντεο των 50 υποψηφίων που επελέγησαν και της Ελληνίδας Κατ.Οι υποψήφιοι φιλοδοξούν να αναλάβουν τη θέση του επιστάτη για το τροπικό νησί Hamilton της Αυστραλίας, στο Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα.Οι ενδιαφερόμενοι -άνω των 18 ετών - έπρεπε να στείλουν ένα βίντεο στην αγγλική γλώσσα, διάρκειας ενός λεπτού, εξηγώντας γιατί είναι οι καταλληλότεροι για την θέση εργασίας.Ο μισθός για τη δουλειά θα είναι 100.000 δολάρια (ΗΠΑ) για έξι μήνες και περιλαμβάνει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ένα πολυτελές σπίτι με τρία υπνοδωμάτια, δίπλα στην παραλία.Όποιος επιλεγεί, θα μπορεί να μιλά και να γράφει Αγγλικά, να επικοινωνεί μέσω ενός blog με ηλεκτρονικούς επισκέπτες από όλον τον κόσμο, στους οποίους θα παρουσιάζει φωτογραφικά άλμπουμ και βίντεο.

Δειτε το βιντεο της ΚΑΤ!


mygreekblog

Δεν υπάρχουν σχόλια: