ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Έστειλα στο editorial-web@skai.gr με θέμα http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/02/blog-post.html & http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/02/blog-post_9937.html & http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/02/blog-post_5483.html την ακόλουθη επιστολή:
Διαμαρτύρομαι έντονα ως Έλληνας πολίτης να βλέπω από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό να διαδίδεται ανθελληνική προπαγάνδα.Πιο συγκεκριμένα από τις ανωτέρω πηγές πληροφορούμαστε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ
-Στην εκπομπή ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ κρεμιέται η ελληνική σημαία ανάποδα κάτι που ξεφεύγει από τα όρια της σάτιρας που αφορά μεμονωμένα πρόσωπα & αποτελεί βεβήλωση του εθνικού συμβόλου προσβάλλοντας το αίσθημα υπερηφάνειας του ελληνικού λαού πέρα από τις ποινικές προεκτάσεις της υπόθεσης
-Στο δελτίο ειδήσεων της 17.02.2009 & όχι σε κάποια ιστορική εκπομπή παρουσιάζεται χάρτης των Βαλκανίων του 1918 όπου η ελληνική επικράτεια εμφανίζεται περιορισμένη εν σχέσει με τα σημερινά της σύνορα χωρίς μάλιστα να γίνεται καμία αναφορά ούτε στην πηγή ούτε στην ημερομηνία του χάρτη δημιουργώντας σύγχυση στους αδαείς τηλεθεατές & εκνευρισμό για την όλη σκοπιμότητα στους υπόλοιπους. & όχι μόνο αυτό αλλά παρουσιάζεται & δεύτερος χάρτης αλυτρωτικός ξένων συμφερόντων που δεν αντικατοπτρίζει καμία ιστορική πραγματικότητα στον
οποίο η Κέρκυρα αποτελεί ανεξάρτητο κράτος,τα δε Σκόπια αναγράφονται ως Μακεδονία.
Απαιτώ εξηγήσεις για όλα τα ανωτέρω & δηλώνω ότι θα εκθέσω δημόσια την επιστολή καθώς & την όποια απάντηση ή παράλειψη απάντησης εκ μέρους του σταθμού προς ενημέρωση & των υπολοίπων τηλεθεατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: