ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.3.09

Αυτοί «τροφοδοτούν» τις κουκούλες


Από το pressmme.blogspot.com

"ΤΑ BLOGS ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ"!

"Επιχειρησιακό σχέδιο ουσίας από την ΕΛ.ΑΣ." ζήτησε πριν από λίγο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο Δήμαρχος Αθηναίων είπε πολλά απίστευτα. Εντόπισε τα προβλήματα της εγκληματικότητας σε τρεις άξονες. Στην ακατάσχετη λαθρομετανάστευση, στην παρουσία χρηστών ναρκωτικών ουσιών και στους κουκουλοφόρους. Παιδική και ιδιαίτερα αφελής η ανάλυσή του. Ανάλυση επιφανειακή που επιβεβαιώνει ότι ο Δήμαρχος δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ζήτησε μάλιστα να ενισχυθεί το κέντρο πληροφοριών της Ασφάλειας. Ο Ν. Κακλαμάνης έκανε μάλιστα κάτι πολύ χειρότερο. Συμπεριέλαβε όλα τα blogs στους υπό διαμόρφωση χώρους που διακινούν ιδέες μεταξύ των κουκουλοφόρων! Δήμαρχε είσαι μεγάλος φελλός!

Γιάννης Παπαγιάννης

ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: