ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

Η δουλικότητα της κυβέρνησης Καραμανλή και η πολιτική της Μητσοτάκη-Κουβέλα-Μπακογιάννη απομονώνει την Ελλάδα στη Μ. Ανατολή

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία (61 χρόνια σιωνιστικής κατοχής της Παλαιστίνης), η Ελλάδα βρίσκεται έξω από τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή.
Παραδοσιακές σχέσεις φιλίας με τον Αραβικό κόσμο και το Παλαιστινιακό Κίνημα Αντίστασης, διαλύθηκαν από την εξωτερική πολιτική αυτής της κυβέρνησης. Δεν αναφερόμαστε στη μεγαλειώδη πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν το 1982 μετέφερε τους φενταγίν και τον Αραφάτ από την αποκλεισμένη Βηρυτό, αλλά και από την παραδοσιακή φίλο-Αραβική πολιτική του Καραμανλή της δεξιάς του 1974. Φυσικά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι η παράνομη αναγνώριση του Ισραήλ[1] από την Ελλάδα, έγινε από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.
Ακόμη και οικονομικά συμφέροντα ελληνικών επιχειρήσεων, θυσιάστηκαν στο βωμό της τυφλής υπακοής στα κελεύσματα των ΗΠΑ και του χωροφύλακα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή.
Οι αποφάσεις των ΗΠΑ-Ισραήλ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, να επιβάλουν δολοφονικό εμπάργκο στη Λωρίδα της Γάζας, γιατί ο λαός τόλμησε να εκλέξει τη “Χαμάς” -με δημοκρατικές, ελεύθερες εκλογικές διαδικασίες, με την επιτήρηση της Ε.Ε.-, “οδήγησαν” και την αμερικανόδουλη κυβέρνηση Καραμανλή να είναι “βασιλικότερη του βασιλέως” και ν’ απομονωθεί από τις εξελίξεις.
Βέβαια, στην ίδια παγίδα “έπεσαν” και τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ), με “φωτεινές” εξαιρέσεις ορισμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, οι οποίοι πήγαν στην αποκλεισμένη Γάζα και διαπίστωσαν που οδηγεί αυτή η πολιτική των ΗΠΑ.
Είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό από έναν λαό πως οι δημοκρατικές εκλογές και η επιλογή του, αν δεν συμφωνεί με την πολιτική των ΗΠΑ-Ε.Ε., πρέπει να υποστεί ένα εμπάργκο ταυτόσημο μ’ εκείνο που επιβλήθηκε στην Κούβα!
Μετά από τις παραπάνω διαπιστώσεις, αυτή κοντόφθαλμη ελληνική πολιτική δέχεται ένα ακόμη πλήγμα. Ο Javier Solana και ο υπουργός εξωτερικών της Νορβηγίας Jonas Gahr Støre, επισκέφτηκαν τη Γάζα. Ο Tony Blair επισκέφτηκε κι αυτός τη Γάζα. Χθες (1/2/2009), έδωσε συνέντευξη τύπου σε σχολείο της UNRWA, στην πόλη Beit Hanun και δήλωσε κατηγορηματικά: «Πρέπει να αρθεί ΑΜΕΣΑ το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη Λωρίδα της Γάζας, ώστε να μπορέσουν να προμηθευθούν τα αναγκαία για το λαό προϊόντα: όχι μόνον τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα, αλλά και όλα τα οικοδομικά υλικά που είναι αναγκαία για την ανοικοδόμηση».
Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο μαρτυρικός λαός της Γάζας δεν έχει ανάγκη φιλανθρωπίας. Διεκδικεί το αναφαίρετο δικαίωμα να μπορεί να αγοράζει ότι χρειάζεται και συνεπώς να σταματήσει το δολοφονικό εμπάργκο. Ένας αποκλεισμός -ντροπιάζει τους “πολιτισμένους” της δύσης-, που απαγορεύει επί δύο χρόνια να εισέλθει οτιδήποτε στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ισραήλ-ΗΠΑ-Ε.Ε., γιατί ο λαός δεν επέλεξε τους αρεστούς στη δυτική πολιτική. Πρόκειται για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, που δεν έχει ξανασυναντηθεί στην ανθρωπότητα!

* Η ανθρωπιστική “βοήθεια”, που επικαλείται για επικοινωνιακούς λόγους η κυρία Μητσοτάκη-Κουβέλα-Μπακογιάννη, σαπίζει σε αποθήκες του Ισραήλ και από την Ελλάδα η μόνη ουσιαστική βοήθεια που μπήκε στη Γάζα είναι εκείνη της Εκκλησίας της Ελλάδας. Κι εδώ παγιδεύονται (;) τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης!

[1] Η απόφαση 181 των Ηνωμένων Εθνών έθετε ως προϋπόθεση για την ίδρυση κράτους του Ισραήλ, να ιδρυθεί πρώτα το κράτος της Παλαιστίνης. Έτσι, η αναγνώριση του Ισραήλ, πριν την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους, είναι σαφής παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: