ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.09

Θωρακισμένες και αλεξίσφαιρες "λίμο" έχουν οι εργατοπατέρες...Ποιος τις Πληρώνει...Οι άνεργοι!

Με λεφτά που είναι για τους ανέργους πληρώνουν "Θωρακισμένο" ΑUDI πρώην Εργατοπατέρα!
Σαν βιομήχανοι κινούνται οι εργατοπατέρες με θωρακισμένα ΑUDI 2.500 κε και BMW...
Eργατοπατέρας ...έχει Θωρακισμένο ΑUDI 2.500 κε και το πληρώνουν με χρήματα που παίρνει από τον ΟΑΕΔ Ινστιτούτο Εργασίας... για κέντρο επαγγελματικής κατάρτησης για τους ανέργους. Αν και είναι πλέον εκτός του συνδικάτου συνεχίζει να κατέχει το θωρακισμένο ΑUDI... (ΦΟΒΑΤΑΙ τους αναρχικούς λέει) ...Πηγαίνει και την πεθερά βόλτα όταν σκάει σε παραλιακό χωριό... Ο άλλος τώρα εργατοπατέρας έχει δύο αυτοκίνητα που τα πληρώνει η συνδικαλιστική οργάνωση ... Ενα Θωρακισμένο ΑUDI πάλι 2500 κ.ε και ένα ΒMW... Tα έχει λέει για να παραπλανάει τους τρομοκράτες και τους αναρχικούς...ΩΣΤΕ να μην ξέρουν με πιο αυτοκίνητο κινείται ... Ποιος τα πληρώνει αυτά...Ο μαλάκας εργαζόμενος απο τις εισφορές του στην Εργατική Εστία ...που ξεροσταλίαζει στις ουρές για ένα εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού!
Οπως πάμε αυτοί θα ξεπεράσουν τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ σε χλιδάτη διαβίωση... Μήπως πρέπει να αλλάξουν θέσεις να πάρει ο Δασκαλόπουλος την προεδρεία του συνδικάτου...μπορεί να δώσει και κανένα ευρώ παραπάνω ... Οι εργατοπατέρες μόνο να "τσεπώνουν" χρήμα ξέρουν για τις υπηρεσίες τους προς την φουκαριάρα την εργατική τάξη!
bollywood

Δεν υπάρχουν σχόλια: