ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.09

ΑΗΘΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΠΑΠ


ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ

18/3/2009


Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

Προς τους Υπουργούς

    Α. Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Παπαθανασίου

    Β. Πολιτισμού, κ. Α. Σαμαρά

      Θέμα : «Αήθεις απαντητικές επιστολές του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ΟΠΑΠ Α.Ε. σε ερώτηση βουλευτών, σχετικά με θέματα του Οργανισμού που διευθύνει»


Με τα υπ’ Αρ. Πρωτ. 2/6776/0025 από 5-3-2009 και ΥΠΠΟ/ΓΡ.ΥΠ./Κ.Ε/779 από 16-2-2009 εγγραφά τους, το ΥΠ.ΟΙΚ. και το ΥΠΠΟ αντίστοιχα, απαντούν υποτίθεται στην 13232/27-1-2009 ερώτηση που υπέβαλαν 27 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, διαβιβάζοντάς μας απλώς την απάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΠΑΠ, κ. Χατζηεμμανουήλ (ο οποίος παραπέμπει εκτός των άλλων και σε προγενέστερες απαντήσεις του ιδίου που επισυνάπτει), παρά το γεγονός ότι με το άρθρο 126 του Κανονισμού, ρητά ορίζεται στη παράγραφο 4, ότι οι Υπουργοί οφείλουν να απαντούν γραπτώς στις ερωτήσεις των Βουλευτών.

Δια των απαντήσεών του μάλιστα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. προσβάλει όχι μόνο το θεσμό του Βουλευτού, (χαρακτηρίζονται οι ερωτώντες Βουλευτές από τον εν λόγω κύριο ως «ψευδόμενοι, κωμικοί, στα όρια της κακοήθειας» κλπ), αλλά και το Κοινοβούλιο στο σύνολό του, σχολιάζοντας ακόμη και αποφάσεις του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.



Ερωτώνται

Οι συναρμόδιοι κ.κ. Υπουργοί

  1. Θεωρούν ότι η ακολουθούμενη διαδικασία συνάδει με τον Κανονισμό της Βουλής και τον θεσμό του Κοινοβουλευτικού ελέγχου ;

  1. Εκφράζονται και οι απόψεις του Υπουργείου τους στα διαλαμβανόμενα στις σχετικές απαντητικές επιστολές του κ. Χατζηεμμανουήλ, όσον αφορά, αφενός τους ισχυρισμούς του επί της ουσίας της υποβληθείσας 13232/27-1-2009 ερωτήσεώς μας και αφετέρου όσον αφορά τους ιταμούς χαρακτηρισμούς του, περί «…ψευδόμενων Βουλευτών… στα όρια της κακοήθειας… κωμικών ερωτημάτων μας…» κλπ που ειδικότερα αναγράφονται στις περιπτώσεις (ε), (στ), (ζ), (η) και (θ), της από 5 Μαρτίου 2008 συνημμένης απαντητικής επιστολής του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΠΑΠ προς στους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, Εξωτερικών και Δικαιοσύνης;

  1. Προτίθεστε να εκδιώξετε τον κ. Χατζηεμμανουήλ από τη Διοίκηση του ΟΠΑΠ Α.Ε., αφού καθ’ υποτροπή προσβάλλει προκλητικά και από πρόθεση την κορωνίδα του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος, που είναι το Κοινοβούλιο και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των Ελλήνων πολιτών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: