ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

Έως και «επικίνδυνα» τα λιμάνια




Έως και «επικίνδυνα» τα λιμάνια




«Τι είχες Γιάννη; Ότι είχα πάντα…» λέει ο λαός όταν μία κατάσταση είναι παγιωμένη και μη βελτιώσιμη. Στην προκείμενη περίπτωση το νησιωτικό λιμενικό σύστημα κατά κύριο λόγο εξακολουθεί να παρουσιάζει τις από ετών επισημασμένες αδυναμίες από τους πλοιάρχους μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού.

Η νέα έκθεση που έχει σχηματίσει η Ένωση καταγράφοντας παρατηρήσεις των μελών της δεν αποτελεί «κατηγορία» για το σύστημα αλλά ουσιαστικά μία πρόταση προς αυτό να βελτιώσει τα κακώς κείμενα.

Ωστόσο ως γνωστόν το εθνικό λιμενικό σύστημα δεν έχει «ξεφύγει» από τις συναρμοδιότητες υπουργείων και υπηρεσιών ακόμη και της Αυτοδιοίκησης σε «πείσμα» των καιρών και των εξαγγελιών με όλα τα γνωστά αποτελέσματα.
sea nation

Δεν υπάρχουν σχόλια: