ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.09

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ "ΑΡΤΟΝ & ΘΕΑΜΑΤΑ"..ΤΟ "ΑΡΤΟΝ" ..ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ!!


Αθήνα, 24 Μαρτίου 2009 – Τους πάνω από 1000 αγώνες της Bundesliga και Bundesliga 2 για τα επόμενα 3 χρόνια εξασφάλισε o ΟΤΕ αποκλειστικά για τους πελάτες του conn-x TV. Η Βundesliga, το πάντα δυναμικό και αμφίρροπο εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γερμανίας, έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του καναλιού conn-x TV Sports.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ εξασφάλισε για την τριετία 2009-2012 αποκλειστικά στο conn-x TV τους αγώνες των 34 αγωνιστικών της Bundesliga κάθε χρονιά. Οι αγώνες θα προβάλλονται ζωντανά μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής, ενώ, πριν τους αγώνες, θα υπάρχουν παρουσιάσεις, καθώς και highlights με τα γκολ και τις φάσεις στο τέλος κάθε αγωνιστικής. Το πρωτάθλημα διαρκεί από τον Αύγουστο έως το Μάιο κάθε αγωνιστικής περιόδου.
Για το ίδιο χρονικό διάστημα, ο ΟΤΕ εξασφάλισε και τους αγώνες των 34 αγωνιστικών του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Bundesliga 2 (B’ Εθνική κατηγορία Γερμανίας) κάθε χρονιά. Οι αγώνες θα προβάλλονται ζωντανά μεταξύ Παρασκευής και Δευτέρας.

Έντονες στιγμές και συγκινήσεις περιμένουν στο conn-x TV τους φίλους του δυναμικού γερμανικού τρόπου παιχνιδιού αλλά και του Στοιχήματος, αφού η Bundesliga και η Bundesliga 2 βρίσκονται μόνιμα στις στήλες του.

Στο conn-x TV Sports, τα μεγάλα αστέρια της Μπάγερν Μονάχου, Ribery, Podolski, Ze Roberto, Schweinsteiger, Luca Toni, αλλά και o Andrey Voronin της Hertha Βερολίνου, οι Asamoah και Lehmann της Σάλκε και Στουτγάρδης αντίστοιχα, αλλά και οι δικοί μας Άγγελος Χαριστέας (Λεβερκούζεν) και Αλέξανδρος Τζιόλης (Βέρντερ Βρέμης) θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στους φανατικούς φίλους της πάντα σκληρής Bundesliga. Εξάλλου, όλοι σχεδόν οι παίκτες της “Nationalmanschaft”, της εθνικής ομάδας της Γερμανίας, αγωνίζονται στη Bundesliga.

Οι αγώνες της Bundesliga έρχονται να προστεθούν στο αθλητικό περιεχόμενο του αποκλειστικού αθλητικού καναλιού του conn-x TV, του conn-x TV Sports. Το conn-x TV Sports εκπέμπει αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως το ποδοσφαιρικό κύπελλο Ιταλίας, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Αυστρίας και την Championship της Αγγλίας. Επιπλέον, το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ (CEV Champions League), καθώς επίσης και μεγάλα τουρνουά τένις και Grand Prix στίβου. Στο πρόγραμμα του conn-x TV Sports περιλαμβάνονται και καθημερινές ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές. Επιπλέον, στο conn-x TV περιλαμβάνονται περισσότερα από 35 τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα αθλητικά eurosport 1 και eurosport 2, extreme sports, ESPN Classic και ESPN America.

Η Bundesliga είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. 4 διαφορετικές ομάδες έχουν επικρατήσει τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ την τρέχουσα χρονιά 5 ομάδες βρίσκονται σε επαφή την κορυφή. Ξεχωρίζει η Μπάγερν Μονάχου με τις 20 κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γερμανίας, με άξιους αντιπάλους όπως η Λεβερκούζεν, η Σάλκε, η γνωστή στους φίλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Βέρντερ Βρέμης, και η Χέρτα Βερολίνου που αυτή τη στιγμή προηγείται στη Bundesliga. Όμως στην Bundesliga καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρείται φαβορί και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

blogspress

Δεν υπάρχουν σχόλια: