ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.09

Απέσυραν οι Βρυξέλλες χάρτη που δώριζε το μισό Αιγαίο στην Τουρκία??

Σαν τουρκικά νησιά παρουσιάστηκαν η Μυτιλήνη, η Χίος, και η Σάμος σε χάρτη που διένειμε ο εκπρόσωπος της Ε. Ένωσης στην Τουρκία στους πρεσβευτές των «27» που υπηρετούν στην Αγκυρα! Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην 29 Ιανουαρίου στην τουρκική πρωτεύουσα, ο πρέσβης κ. Μαρκ Πιερίνι μοίρασε φάκελο σχετικό με το περιεχόμενο της ομιλίας του για τις ευρωτουρκικές σχέσεις. Στο φάκελο περικλειόταν ο «γκρίζος» χάρτης που προκάλεσε την αντίδραση του Ελληνα πρέσβη στην Αγκυρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Χουριέτ»,όπως μου είπε φίλος προερχόμενος από την γείτωνα χώρα! ο κ. Πρέσβης μας απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Ε.Ε. είπε: «Στο φάκελο που μας δώσατε υπάρχει ένας χάρτης στον οποίο τα νησιά του Αιγαίου απεικονίζονται με το ίδιο χρώμα με το οποίο απεικονίζεται η Τουρκία. Εγώ γεννήθηκα στη Μυτιλήνη, που εμφανίζεται τουρκική. Δεν νομίζω όμως ότι είμαι Τούρκος πολίτης». Τότε ο πρέσβης Πιερίνι ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε τους φακέλους οι οποίοι ξαναμοιράστηκαν στη συνέχεια χωρίς τον επίμαχο χάρτη!!! Εδώ δεν κυκλοφόρησε το θέμα ?? Δεν είδα πάντως εγώ πουθενα !Γιατί?? ...ο diaporon-bl/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάλι καλά!