ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.3.09

Φιληθειτε αφοβα...το ειπε και ο Βαλλιανατος!

Στην εκπομπη της Δρουζας εχουν θεμα το φιλι της Λυρικης σκηνης μεταξυ ομοφυλοφιλων.Και ποιος αλλος θα ηταν καλεσμενος;ο Γρηγορης Βαλλιανατος (και η αδελφοπαρεα του) που το κατεχει καλα το θεμα!!!Σωνει και καλα να μας πεισει οτι δεν υπαρχει προβλημα στο να φιλιουνται οι πρωταγωνιστες της Λυρικης στο στομα αφου ο καθενας ειναι ελευθερος να διαλεγει τον τροπο συμπαθειας προς τους συνανθρωπους του.

Δηλαδη πληρωνουμε το κρατος στο να δειχνει στα παιδια μας, οτι αυτο ειναι το σωστο και να το εχουν προτυπο!Συμπερασμα οταν συναντας μετα απο καιρο εναν συγγενη σου για να τον καλωσορισεις τον φιλας στο στομα... mygreekb
=========================================================================
ΣΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΕΛΣ,ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,...ΚΑΙ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ..."ΦΙΛΙ"

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Η Ε.Λ.Σ. ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΤΡΑΥΜΆΤΙΣΕ" ΒΑΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ( ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ)
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:

Δεν του έφτανε το κράξιμο που έφαγε από την ορχήστρα της Λυρικής βγήκε επανερχόμενος για το ίδιο θέμα ο ερμαφρόδιτος και στο μυαλό Βαλιανάτος...γιατί στις ορμόνες και ειδικά στον χαρακτήρα το έχει ο άνθρωπος από την γέννα του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνέλληνες και ομοφοβικοί,
σταματείστε να μπερδεύετε τις φοβίες σας και αντιληφτείτε ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσική κατάσταση όπως και η ετεροφιλία...
Εξάλλου εσάς δεν υπάρχει φόβος να σας πειράξει κανένας...και μπορώ αν θέλετε να σας αναλύσω τους λόγους...
Εάν δεν το κάνω είναι για να μην σας φέρω σε δύσκολη θέση...
Και σταματείστε να συνδέετε το Βαλλιανάτο με τους ομοφυλόφιλους γιατί ο εν λόγω ''κύριος'' αντιπροσωπεύει μόνον τον εαυτό του!!! και κάποιους Σκοπιανούς πληρωμένους συνεταίρους του...
Με εκτίμηση
Μακεδόνας!