ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.3.09

Πόλεμος στην Ιταλία για την αυτόματη ΠΙΤΣΑ!!

Ρώμη, Μάρτιος 17 - Η είδηση ότι ο επιχειρηματίας Rovereto ανέπτυξε το πρώτο στον κόσμο αυτόματο μηχάνημα για παραγωγή και πώληση πίτσας δημιούργησε χαμό στην Ιταλια!! ''Κάτι που βγαίνει από ένα αυτόματο μηχάνημα δεν έχει τίποτα να κάνει με την ιταλική πίτσα,''είπε Pino Morelli, επικεφαλής της ένωσης των Ιταλών Πιτσαδόρων (API),! ''Μπορεί να εξυπερετεί τα McDonalds και άλλες αλυσίδες γρήγορου φαγητού ή για τις ξένες αγορές, όπως είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ινδία, αλλά όποιος θέλει να φάει μια πραγματική πίτσα πρέπει να επισκεφθεί μια παραδοσιακή πιτσαρία''. Το μηχάνημα που θα κάνει το ντεμπούτο του ντεμπούτο στην Ιταλία και τις γειτονικές χώρες, αυτό το καλοκαίρι, θα περιλαμβάνει συνταγές μαγείρων πίτσας και θα φτιάχνει από το μηδέν σε τρία λεπτά, την παραγγελία που θα δίνετε με τα πλήκτρα του μηχανήματο! θα έχει δε αγνά υλικά όπως , ξυλοδαρμό από αλεύρι και νερό σε ζύμη και το μείγμα θα μπένει σε ένα δίσκο πριν προσθέσετε σάλτσα τομάτας και φρέσκα συστατικά. Το "Torghele" έτσι θα ειναι το όνομα του αυτόματου παρασκευαστή πίτσας θα δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν από τέσσερις ποικιλίες (τυρί και ντομάτα, λαχανικών, ζαμπόν ή το μπέικον) και οι πίτσες θα κοστίζει μόλις 3,5 ευρώ -δηλ 2 ευρώ λιγότερο από την τιμή που κοστίζει όταν κάθονται σε μια πιτσαρία-στην Ιταλία!!Οι πελάτες θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία παρασκεύης της πίτσας τους μέσα από τα παράθυρα που θα διαθέτει το μηχάνημα. Morelli είπε ότι δεν πιστεύει το κοινό θα εγκαταλείψει πιτσαρίες, ως αποτέλεσμα της εφεύρεσης, επισημαίνοντας ότι η ιταλική πίτσα ''είναι αξιοζήλευτη σε ολόκληρο τον κόσμο''. ....by diaporon-bl/

Δεν υπάρχουν σχόλια: