ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.3.09

¨"Αντικειμενικά" κριτήρια επιλογής και προαγωγής από το ΚΥΣΕΑ ανίκανων, επίορκων κομματόσκυλων στις ανώτατες βαθμίδες της ιεραρχίας¨

Το παρών το πρακτικό (Άρθρο 40 παρ. 1 του Κ.τ.Β.), (φ. 38), της 19/04/2007, συνεδρίαση στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Περίοδος ΙΑ' - Σύνοδος Γ', της ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και το οποίο αποτελεί ένα από τα στοιχεία, σχετικά με την "δράση", τον "βίο και πολιτεία" αξιωματικών του ΛΣ - μεταξύ αυτών και ο σημερινός Υποναύαρχος ΛΣ, ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ Παρασκευάς - οι οποίοι παρά το βρώμικο έργο τους και παρά την "προστασία" που προσέφεραν σε επίορκους αξιωματικούς ΛΣ (Υπόθαλψη μεγαλεμπόρου ναρκωτικών, αιτιολόγηση ψευδών ποσών στα κονδύλια του ΥΕΝ, εν γνώσει τους και την αποδοχή τους ψευδομαρτυρίες αξιωματικών του ΛΣ, κ.λ.π.), παρόλες τις αποδεδειγμένες από το πρακτικό που σας επισυνάπτω στο παρών βρώμικες μεθόδους που ακολούθησαν με την στήριξη της εισαγγελίας του ναυτοδικείου Πειραιά και τις "ανοχές" της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, παρόλα ταύτα προήχθησαν στα ύπατα αξιώματα με τον φουκαριάρη Ελληνικό λαό να πληρώνει τοιούτου είδους και ποιότητας επίορκους αξιωματικούς (χαράμι τους).
Από την ανάγνωση δε του συγκεκριμένου πρακτικού , τα συμπεράσματα, η αγανάκτηση και οι κατάρες σας, σχετικά με τις μεθόδους προαγωγής επίορκων αξιωματικών δικά σας.

--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
189 01 Σαλαμίνα
Τηλ. : 697.8120543

ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ "ΤΕΥΧΗ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΟΡΑΤΕ
ΥΕΝΑΝΠ

Επιτροπή Διαφάνειας ΒΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: