ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.09

ΟΙ ΔΙΑΚΑΩΣ «ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ» ...Mε αφορμή ένα κατάπτυστο δημόσιο έγγραφο....

Αγαπητοι μου φιλοι, αυτο το εγγραφο που θα διαβασετε εδω τωρα δεν νομιζω να διαφερει απο την εγκυκλιο του Πατριαρχη εναντιον της επαναστασεως του 21! . Συγκεκριμενα εγω πιστευω πως σημερα εχουμε πιο πολλους προσκυνημενους γιατι απουσιαζει ο.............. Κολοκοτρωνης!!!!



ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΜΕ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ-ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ-ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ...

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΛΑΛ ΜΠΑΓΙΑΡ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΧΘΗΚΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Σ' ΑΥΤΟ.
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΤΙΤΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΙ. ΚΙ' ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ.
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΖΥΡΙΧΗΣ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ(1959)
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΕΘΝΙΚΟ" ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ . ΕΥΓΕ ΜΑΣ!!
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: