ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.09

58 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.Η "ΑΝΤΙ-ΑΠΟΦΑΣΗ" ΣΤΟ ΦΕΚ; 11-4-2009




Στην 58η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,8 μέρες προ τού Πάσχα μας,τον διακαιώνει η "Αντι-απόφαση" της μειοψηφίας.Θά την δημοσιεύσει επίσημα στο ΦΕΚ η κυβέρνηση;Ντροπή για τόν πολι

ΟΚΤΩ μέρες πρίν από τό Πάσχα, ο Απεργός Πείνας Θεοδωρής Τενέζος ρωτά αν η κυβέρνηση προτίθεται νά δημοσιεύσει στην εφημερίδα της κυβερνήσεως,όπως έχει υποχρέωση, την απόφαση της ΕΠΑΝΤ πού αφορά τόν Απεργό Πείνας, χωρίς ο αρμόδιος υπουργός κ.Χατζηδάκης νά λάβει γνώση τού πλήρους περιεχομένου της δηλαδή της Αντι-Απόφασης πού περιέχεται σέ αυτή.

Ο υπουργός,έχει από τό νόμο τό δικαίωμα αναπομπής πρός επανεξέταση κάθε απόφασης τής διοίκησης.Θά τό ασκήσει;

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η "απόφαση" της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την υπόθεσή του καρτέλ του χάλυβα, περιέχει την Αντι απόφαση της μειοψηφίας που αποτελεί τη δικαίωσή του Θεόδωρου Τενέζου και ανοίγει διάπλατα τόν δρόμο γιά την εξαρθρωση του μηχανισμού προστασίας και συγκάλυψής όλων τών καρτέλ.
Μέ ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει την απελπισμένη προσπάθεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού να αθωώσει τα μέλη του καρτέλ και να προστατέψει τούς μεγιστάνες των χαλυβουργιών κλπ.

Η μειοψηφούσα άποψη - λεπτομερής ανάλυση

Η "εκ των "εσω" αυτή επίσημη βόμβα,αποκαλύπτει τη λειτουργία του μηχανισμού προστασίας των μεγάλων συμφερόντων από την κυβέρνηση, με εργαλείο την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη τώρα να πάρει θέση.Γνωρίζει επίσημα πλέον, και εκ των έσω, ότι λειτουργεί μηχανισμός προστασίας των καρτέλ.

Αν σιωπήσει και τώρα αποδεικνύει ότι ειναι συνένοχη.

Καί η ευθύνη γιά τόν ενδεχόμενο θάνατο του Θεόδωρου Τενέζου θά τη βαρύνει στό ακέραιο.

Εισαγγελέας καί ΕΔΕ στην Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι ο μόνος δρόμος. Έχει άλλωστε ζητηθεί επίσημα εδώ καί επτά μήνες.\

H συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: