ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.09

Το «Associated Press» θα μηνύει όποιο blog αναδημοσιεύει άρθρα του, χωρίς άδεια και πληρωμή!

Άρχισε το κυνήγι των bloggers.
Το «Associated Press» προχώρησες σε περικοπές μισθών για να ισοσκελίσει τα μειωμένα έσοδα από τις διαφημίσεις. Επί τη ευκαιρία καταγγέλλει ότι μια από τις αιτίες των μειωμένων εσόδων είναι η αυθαίρετη αναδημοσίευση των άρθρων τους από τους bloggers. Στο εξής θα μηνύεται όποιο blog χρησιμοποιεί άρθρα μελών του πρακτορείου, χωρίς άδεια και χωρίς την απαραίτητη πληρωμή φυσικά.
Στο ετήσιο meeting του 163 ετών, “AP”, στο San Diego, ανακοινώθηκαν περικοπές 35 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2010. Ενώ ήδη έχουν εξαγγελθεί περικοπές 30 εκατομμυρίων για το 2009.
Στο ίδιο meeting ελήφθη η απόφαση να ακολουθήσει πολύ αυστηρή πολιτική απέναντι στους ιστοχώρους που αυθαίρετα αναδημοσιεύουν κείμενα που ανήκουν στο πρακτορείο, ακόμα και αν αναφέρεται η πηγή! Το AP στο εξής απειλεί θα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα έναντι των αυθαίρετων αναδημοσιεύσεων μόλις διαπιστώνεται η παράνομη χρήση και δεν έχει εγκριθεί επίσημη άδεια διανομής και νόμιμης on-line χρήσης: «Δεν μπορούμε πλέον να υπομένουμε και αδιαφορούμε μπροστά σε αβάσιμες νομικές θεωρίες και μπροστά στην αυθαίρετη χρήση των κειμένων μας».
Επίσης στη συνάντηση καταγγέλθηκε ο ρόλος του Google, χωρίς να κατονομαστεί. Θεωρείται ότι η διάσημη μηχανή αναζήτησης απορροφά τεράστια ποσά διαφημιστικών εσόδων και παραχωρεί μεγάλο τμήμα αυτών των εσόδων σε bloggers που αναδημοσιεύουν παράνομα άρθρα και απόψεις των μεγάλων πρακτορείων. Τη στιγμή που τα κοστοβόρα πρακτορεία έχουν τεράστια ανάγκη από την πίτα των διαφημίσεων.
Αρκετές εφημερίδες συμβεβλημένες με το AP απειλούν να εγκαταλείψουν το πρακτορείο μια και ειδήσεις και δελτία που πληρώνουν πανάκριβα κυκλοφορούν ακόμα και πριν τα δημοσιεύσουν στα έντυπά τους. Απαιτούν από το πρακτορείο να βρει λύση στο πρόβλημα άμεσα ενώ υπάρχουν σκέψεις και για περιορισμένη και μίνιμουμ χρήση των ειδησεογραφικών τους υπηρεσιών, που ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει και τους bloggers(limited service for papers “with minimal world and national coverage needs).
AP cuts newspaper rates, moves to protect web news
exastal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: