ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.09

Τουρκία: Συνοριοφύλακας των ΗΠΑ στη περιοχή μας


-Τα ευτράπελα με Ομπάμα και …φίλους του!

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου

Τώρα που ο πλανητάρχης επέστρεψε στον (Λευκό) οίκο του, καλό είναι να δούμε με ψυχραιμία τα του δικού μας οίκου. Παρακολούθησα με ιδιαίτερη προσοχή την κάλυψη των ξένων ΜΜΕ και τις δηλώσεις αμερικανών αξιωματούχων στους δημοσιογράφους που κάλυπταν την επταήμερη περιοδεία Ομπάμα. Διαβάστε με προσοχή αυτά που είδα κι άκουσα, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα (προηγούνται τα σοβαρά και ακολουθούν τα … ευτράπελα):

-Οι ΗΠΑ έδειξαν ξεκάθαρα ότι αυτή την περίοδο η Τουρκία θεωρείται σημαντικός σύμμαχος για τα συμφέροντά τους και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Ευρώπης. ΄Εκαναν ό,τι μπορούσαν για να επανασυνδεθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, που τα τελευταία χρόνια βρισκόντουσαν σε ένα επίπεδο σχεδόν ανύπαρκτο.

-Για τους αμερικανούς η Τουρκία είναι ο συνοριοφύλακάς τους όχι μόνο στη Μέση Ανατολή αλλά και πιο πέρα μέχρι το Αφγανιστάν και Πακιστάν. Τι πιο φυσικό, λοιπόν, από το να ανταποκριθούν στο γνωστό δόγμα που λέει ότι …οι συμμαχίες μεταξύ κρατών ανταποκρίνονται σε μια σειρά συγκεκριμένων στρατηγικών συμφερόντων και για μια δεδομένη χρονική περίοδο. Βέβαια, μπορούν ν΄ αλλάξουν μπροστά σε νέες περιστάσεις και απαιτήσεις (αυτού που όλοι ξέρουμε σαν realpolitic). Το παρήγορο; Οι συμμαχίες αυτές είναι προσωρινές.

-Η Τουρκία θα είναι για το άμεσο μέλλον ο χωροφύλακας των ΗΠΑ στην ανατολική πλευρά μας, με τον σημερινό πρωθυπουργό της …άλλα να λέει, άλλα να εννοεί κι άλλα να κάνει (δεν παίζεται ο Ερντογάν). Τα περί καταστροφολογίας για τα εθνικά μας συμφέροντα δεν είναι σοβαρά πράγματα, αφού τα προβλήματα είναι δικά μας και όχι άλλων. Η υποβάθμιση προβολής της συνάντησης του Πατριάρχη μας με τον πλανητάρχη είναι μόνο ένα μικρό δείγμα …υπεροχής των γειτόνων μας (με το Φανάρι να σιωπά για το όλο παρασκήνιο).

-Την ώρα που εμείς θριαμβολογούσαμε για την συνάντηση (φωτογράφηση είναι το σωστό) Καραμανλή-Ομπάμα, οι αμερικανοί γελούσαν με την καρδιά τους. Συνάδελφος Ισπανός κατέγραψε την ίδια μέρα (περασμένο Σάββατο) 19 παρόμοιες συναντήσεις του πλανητάρχη με ισάριθμους αρχηγούς και πρωθυπουργούς κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Την επόμενη μέρα, όταν ο δικός τους πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Ομπάμα, ο τελευταίος τα …είπε με άλλους 14 πρωθυπουργούς της Ε.Ε. στην Πράγα.

-Το κλου, για να τελειώνουμε: Ο χαρισματικός αφροαμερικανός επαναλάμβανε σχεδόν τα ίδια λόγια σ΄ όλους. Για παράδειγμα, για τον Καραμανλή είπε «Είμαι περήφανος να αποκαλώ φίλο τον Έλληνα πρωθυπουργό», ενώ την επόμενη μέρα για τον Θαπατέρο «Είμαι ευχαριστημένος να τον αποκαλώ φίλο». Καταλάβατε περί τίνος πρόκειται!
ελληνας χωρις ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: