ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.09

ΠΑΥΛΙΔΗΣ-ΤΑΝ


Το έχουμε ξανά πει . Η ρουσφετολογία, και η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι, αποτελούν ενσυνείδητα, την ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ πράξη στην χώρα μας, της οποίας λείπει η "στρογγυλή" σφραγίδα για την επικύρωση της.


Μετά από τον καταιγισμό των σκανδάλων που συνόδεψαν την παρούσα κυβέρνηση στην πορεία της, "σκάει" άλλο ένα, το οποίο βέβαια δεν έχει να κάνει με αυτό καθ αυτό το κράτος αλλά με την εφοπλιστική επιχειρηματικότητα, η οποία είναι γνωστή από την διαδρομή της, ότι δεν έχει ιερό και όσιο. Τα τερτίπια της ναυτιλιακής νομοθεσίας έδωσαν βήμα στον οποιονδήποτε χαλαρών ηθών τυχάρπαστο ,ένθεν και ένθεν να εκμεταλλευτεί των ευκαιριών από την χαλαρότητα ,το ιδίων όφελος,και εν γένη της διάβρωσης που έχει καταλάβει τους κρατικούς θεσμούς προκειμένου αποκομίσει τα επιζητούμενα καταπατώντας την νομοθεσία και τον ευγενή επιχειρηματικό ανταγωνισμό.

Όμως.... παρόλο που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα παρατηρούμε ότι αντί της κατάπνιξης του τέως Υπουργού Παυλίδη το ίδιο το κόμμα του προσπαθεί να καταπνίξει εμμέσως την υπόθεση για τα μάτια του κόσμου. Το κόμμα του τέως Υπουργού τρέμει κυριολεκτικά για τις αποκαλύψεις που πρόκειται να αναδυθούν από αυτήν την υπόθεση.

Προκειμένου να εξομοιώσει το "σκάνδαλο" και όχι μεγαλόκαρδα να το αποκαλύψει ΘΥΜΗΘΗΚΕ ...την SIEMENS.
H ΕΦΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η SIEMENS. Η SIEMENS αποτελεί τον συμψηφισμό..... για να "δώσει" στο εκλογικό σώμα την αίσθηση, του "ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ" , το οποίο έτσι και αλλιώς πλέον έχει περάσει συνειδητά στην κοινή γνώμη.

Το αντίπαλον δέος βέβαια συμφώνησε αλλά και αυτό θυμήθηκε τις Υποκλοπές, τα Ομόλογα, Γερμανός, το Βατοπέδιο και ας ξέρει ότι έως και σήμερα η δικαιοσύνη έχει πράξει τα δέοντα προκειμένου κάποια από αυτά να "κινδυνεύουν" με παραγραφή εάν τον Ιούνιο προκηρυχθούν διπλές εκλογές.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ .......ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ
!!!!!


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ"....... ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΟΠΗ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ....ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: