ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.4.09

Η ΚΥΠ, το παράρτημα της Cia στην Ελλάδα, εκ νέου πρωταγωνιστεί στους σχεδιασμούς της δεξιάς και του παρακράτους

ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
Ενοχη μεχρι το κοκαλο φαινεται να ειναι η διοικηση της ΕΥΠ, καθως επισης και η ιδια η Ελληνικη Κυβερνηση, αναφορικα με τη νεα υποθεση υποκλοπων, εξω απο το Προεδρικο Μεγαρο,οπου εργαζομενος της ΕΥΠ, μαζι με αλλους 2 συναδελφους του, ειχαν εγκαταστησει συστημα παρακολουθησης των τηλεπικοινωνιων του Μεγαρου.
Η ΕΥΠ, παρολα τα στοιχεια που δινει σημερα στη δημοσιοτητα η Ελευθεροτυπια, καθως επισης και τα ερωτηματα τα οποια παραθετει, περιοριζεται μονο στην παρακατω ανακοινωση:
«Το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (26-04-2009) τιτλοφορούμενο «Σκιές γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο» είναι παντελώς ανυπόστατο και κακόβουλοκαι ως εκ τούτου ανάξιο σχολιασμού ή διάψευσης.»
Οπως παρατηρουμε απο το υφος της ανακοινωσης, η ΕΥΠ, οχι μονο επιβεβαιωνει με την ενοχη σιωπη της, τα οσα γραφει στο ρεπορταζ του ο δημοσιογραφος Ανδρεας Μπελιμπασακης, αλλα οπως φαινεται θελουν να κουκουλωσουν αμεσα το θεμα, πριν παρει μεγαλη εκταση απο τα ΜΜΕ...τα οποια εντελως τυχαια...δεν εχουν κανει σημερα ουτε μια αναφορα στην ειδηση, αποδεικνυοντας το ποσο κατευθυνομενα ειναι.
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.
SIBILA

Δεν υπάρχουν σχόλια: