ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.09

Σουηδία : Φορολογείται το striptease μέσω webcam


Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν στη Σουηδία, οι γυναίκες, οι οποίες κάνουν striptease μέσω Ίντερνετ, καθώς οι αρχές θεωρούν ότι τα διαφυγόντα κέρδη από την επιχείρηση είναι για το κράτος ως και 3,3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

Έτσι, υπάλληλοι της εφορίας έχουν αποδυθεί σε κυνήγι των γυναικών που προσφέρουν υπηρεσίες μέσω webcam, ώστε να τις εντοπίσουν και να τις κάνουν να δώσουν τον οβολό τους στο κράτος. Ο επικεφαλής των ερευνών Ντάγκ Χάρντισον αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί περίπου 200 γυναίκες -ενώ ο συνολικός αριθμός υπολογίζεται γύρω στις 500.

«Πρόκειται για νεαρά κορίτσια που βλέπουμε μέσω φωτογραφιών. Θεωρούμε ότι ίσως δεν είναι καλά ενημερωμένες για τους κανόνες (…) δεν νομίζω ότι έχουν κάποιο έξοδο. Σχεδόν 100% των εσόδων τα καρπώνονται οι ίδιες. Πολλές μάλιστα έχουν ήδη κάποια δουλειά και βγάζουν παραπάνω χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Εμείς θέλουμε να θεσμοθετήσουμε αυτό που κάνουν ως επιχείρηση – ακόμη κι αν πρόκειται για χόμπι, μπορεί να φορολογηθεί», λέει ο Χάρντισον.Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το BBC, ανάλογη επιχείρηση από την εφορία έχει γίνει στη Δανία και ήταν οι δανοί συνάδελφοι που επέστησαν την προσοχή των Σουηδών στο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σουηδικό κράτος δεν επιδιώκει να πάρει μερίδιο μόνο από τη δουλειά των κοριτσιών αλλά γενικά από τις «μαύρες» συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Ίντερνετ – όπως π.χ. το online πόκερ.

www.cosmo.gr
ενημερωση για ολα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello
generic accutane

The common side effects of this drugs are the following: mild acne flares, lips and mucous membranes dryness, rosacea, skin peeling, rash, myalgia and arthralgia.
[url=http://www.faceuptoit-youcan.com/]acne accutane[/url]
During 1930s, high doses of fat-soluble Vitamin A were used to treat acne.
http://www.faceuptoit-youcan.com/ - accutane drug

The exact action of this drug is unknown.