ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ 2004....... ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

Αποτυπώνω από την εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
"Ως τέως «τσάρος» της Οικονομίας και μέλλων υποψήφιος στο… ναρκοπέδιο της Α΄ Αθηνών, ο Γ. Αλογοσκούφης θα ήθελε σήμερα να προετοιμάζει απερίσπαστος το έδαφος για τη διεκδίκηση μιας έδρας στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δυστυχώς, ορισμένα παλαιά… τραβήγματα δεν τον αφήνουν εντελώς απερίσπαστο στο έργο του: μαθαίνουμε ότι «ωριμάζουν» οι δικαστικές διαμάχες στενών συνεργατών του με τον ιδιοκτήτη εταιρείας ταχυμεταφορών, που υποστηρίζει ότι έκανε πολλή προεκλογική δουλειά το 2004 για λογαριασμό του γραφείου του τέως υπουργού, αλλά έχει μείνει έκτοτε απλήρωτος και οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή.

Ο Σ. Νικολαρόπουλος, άλλοτε πανίσχυρος συνεργάτης του κ. Αλογοσκούφη, πληροφορούμαστε ότι έχει κληθεί να καταθέσει, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που διεξάγεται για την υπόθεση, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του επιχειρηματία. Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα ο ίδιος συνεργάτης του κ. Αλογοσκούφη, που έχει καταθέσει αγωγή αποζημίωσης εναντίον του επιχειρηματία για δυσφήμιση, είχε συνάντηση συμβιβασμού με τον εναγόμενο, ο οποίος όμως επέμενε ότι η υπόθεση πρέπει να φθάσει στο ακροατήριο. Καλά ξεμπερδέματα…"
===============================================================
Το παραπολιτικό της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ .....μόνο παραπολιτικό δεν είναι!!!!
Το "άγχος" του πρώην Τσάρου είναι πέραν από γεγονός.
Το κατηγορώ του κυρίου Μπρέκου Βασίλειου ... ο οποίος είναι και ο αναγόμενος ...για την στέρηση των οικονομικών του απολαβών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πρώην Τσάρο .... είναι και η αιτία που ο κύριος Αλογοσκούφης στερήθηκε μιας καρέκλας στον τελευταίο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Ο πρωθυπουργός δεν ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ με τέτοια "εκκρεμότητα" που βάραινε τον πρώην Τσάρο του ,να βάλει ένα ακόμη ΜΠΕΛΑ στο κεφάλι του.
Έτσι το "μήνυμα" έχει ληφθεί από τον πρώην Τσάρο ..... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΡΕΚΟΥ .....ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ......αφού ο συμβιαβασμός έπεσε στο κενό, .....η θέση του κυρίου ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ στο ψηφοδέλτιο της Ά Αθηνών είναι αμφίβολη..... τόσο στην λίστα του καταλληλότερου ,όσο και στην εκλόγιμη θέση του!

1.Το θέμα είναι γιατί ο πρώην Υπουργός δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ!!!
2.Μήπως νοιώθει τόσο ΔΥΝΑΤΟΣ.... που τους απλούς πολίτες τους αντιμετωπίζει ως κοινούς θνητούς?
3.Μήπως γιατι τα "λεφτά είναι πολλά"????
4.Ή μήπως ....γιατί πιστεύει ότι η ΥΠΟΘΕΣΗ δεν θα φτάσει ποτέ στο ακροατήριο???

Πάντως όπως και να έχει ένα είναι το σίγουρο ...... για την ίδια υπόθεση ο κύριος Αλογοσκούφης έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και στον κύριο ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ ..... έτσι τα στοιχεία που έχει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα βγούν στο "αέρα"....
και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.......
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ "ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: