ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.09

Αναβιώνει και πάλι το κράτος της δεξιάς του ’50 και του ‘60

Μοιράζουν τρόφιμα, με αντάλλαγμα την ψήφο των πολιτών


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις μέρες μας! Με ανακοίνωση που έχει τοιχοκολλήσει (αλλά αποφεύγει ν' αναρτήσει στην ιστοσελίδα της) σε μειονοτικούς οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι θα τους διανείμει δωρεάν ρύζι, μακαρόνια και τυρί φέτα!!! Όλα τα προαναφερόμενα σύμφωνα … με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το όλο «εγχείρημα» το έχει αναλάβει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης, στην οποία πρόεδρος είναι η Νίκη Μουστάκα! Με την προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και την φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2008, οι συνδημότες μας θα πάρουν τρόφιμα για το σπίτι τους … με αντίτιμο την ψήφο τους για τις Ευρωεκλογές!!! Ντροπή σε όλους τους φωστήρες αυτής της … κατάντιας!
piazza

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ιδια ακριβως ανακοινωση ειχε αναρτηθει και το 2008, δεν νομιζω πως ειχαμε εκλογες ,επισης υπαρχει αναρτημενη και φετος και σιγουρα δεν ζω σε μειονοτικο χωριο του δημου κομοτηνης.