ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

7 ΙΟΥΝΙΟΥ...ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!



Οι μέρες περνούν και ο "προεκλογικός πυρετός" ανεβαίνει...κατακόρυφα !!!

Για μια φορά όλα τα "καθιερωμένα λαμόγια" της ελληνικής πολιτικής σκηνής, βγήκαν στο σεργιάνι για ν' αναζητήσουν νέα θύματα ( συγνώμη,...νέους ψηφοφόρους ήθελα να πώ) .

Εξαπολύθηκαν σε ολόκληρη την επαρχία με μια σωρεία προγραμματισμένων ομιλιών και εμφανίσεων (σαν "επαγγελματίες superstars"πλέον), για να μας τάξουν πάλι (για μια φορά ακόμη) γεμάτοι σεμνότητα και ταπεινότητα, μια σειρά νέων μέτρων, δεσμεύσεων και υποσχέσεων...που δεν πρόκειται να τηρήσουν ποτέ !!!


* * * * * *

Είναι στιγμές που προβληματίζομαι (βασανιστικά) κι αναρωτιέμαι, για πόσο θα κρατήσει ακόμη όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου...αυτή η συστηματική κοροϊδία και ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας;

Πόσο θα κρατήσει ακόμη η ανθρώπινη απαξίωση και ο εξευτελισμός της προσωπικότητάς μας;
Έφτασα 31 ετών, και μα τον Θεό, είναι στιγμές που νιώθω 80...μόνος και παραμελημένος, ξεχασμένος από τους πάντες μα κι αδύναμος για να πράξω οτιδήποτε...για μένα...

Έφτασα 31... κι όλα αυτά τα "καθιερωμένα λαμόγια" της πολιτικής, όλοι αυτοί που κυβερνούν τόσα χρόνια ,το μόνο που μου εξασφάλισαν είναι ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΦΟΒΙΑ για το αύριο...( δεν το βάζω κάτω όμως...όσο κι αν θέλετε!)

...Και για να έχουμε καλό ερώτημα,
Γιατί να σας ψηφίσουμε ρε λαμόγια; Τί έχετε εξασφαλίσει για εμάς τους σημερινούς 30άρηδες και όλες τις υπόλοιπες γενιές που ακολουθούν μετά από εμάς;

Να σας πώ εγώ...Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

Οπότε "κύριοι" (αν αξίζει να λέγεστε και κύριοι δηλαδή), εν όψη ευρωεκλογών δεν πάμε κάλπη αλλά... "πάμε διακοπές"!!!

Τελειώνοντας κάπου εδώ αυτόν τον μικρό μου μονόλογο, σας παραθέτω παρακάτω κι ένα σχετικό βιντεάκι.

aboutmylamia


http://www.youtube-nocookie.com/v/hoH-SsiSVJw&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1">param>http://www.youtube-nocookie.com/v/hoH-SsiSVJw&hl=en&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285">





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάμε διακοπές! Αυτό θέλουν Καραμανλής-Παπανδρέου για να μοιραστούν τις έδρες! Στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε Ζουράρι-Παπαθεμελή!