ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

ΤΑ "ΒΑΡΒΑΡΑ" ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

Περίπου 25.000€ και για την ακρίβεια 24.812,80€ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής, δηλαδή σε όλους εμάς, τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή στην πόλης μας, η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που του πρόσφερε πλουσιοπάροχα ο αχυράνθρωπος δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Μέσα στα έξοδα που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται και άλλα, όπως η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, οι καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διαφήμιση που έγινε. Οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι το χρηματικό ποσό αυξάνεται κι άλλο!
Απορίας άξιο είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής πληρώνει για την διαμονή των καλεσμένων 6.865€ και για τα αντίστοιχα αεροπορικά τους εισιτήρια 4.925,92€!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πληρώσαμε ακόμα Κομοτηναίοι και την φύλαξη του μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη με 3.250€!!! Από ποιον τον προστατεύαμε;;; Τι να πούμε;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε για μια ακόμη φορά, μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε σε προμηθευτές εκτός Κομοτηνής! Δείτε την λίστα με τα έξοδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: