ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

Οι υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ηράκλειο είναι δυνατόν να στρέφονται κατά του πολίτη;


ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 100 ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ( ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ :
Ηράκλειο 18-05-2009 ΠΡΟΣ : Τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γ. Κουράκη
"Σε απάντηση του 19.983 / 8-04-2009 εγγράφου σας με αποδέκτη το διαδικτυακό Ιστολόγιό μας , έχουμε να σας πληροφορήσουμε τα κάτωθι :
Μεταφέραμε την πληροφόρηση που μας κάνατε με το ως άνω σχετικό σας στους εκπροσώπους των αγανακτισμένων συνδημοτών μας , οι οποίοι δεν δέχθηκαν με κανένα τρόπο την αιτιολόγηση της καθυστέρησης μετακίνησης της συγκεκριμένης λαϊκής.
Μάλιστα θεωρούν ως κοροϊδία την εσκεμμένη, όπως την απεκάλεσαν, κωλυσιεργία και υπεύθυνο της όλης κατάστασης τον αρμόδιο επί του θέματος συνεργάτη σας κ. Γρηγ. Μακαρώνα . Τον οποίο μάλιστα κατηγορούν ότι εξυπηρετεί κάποια ντόπια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη απραξία.
Τέλος, δια μέσου του Ιστολογίου μας, οι 100 περίπου συμπολίτες μας κάτοικοι Καμινίων, θέλουν να σας ενημερώσουν αλλά και να προειδοποιήσουν κάθε αρμόδιο για την συγκεκριμένη παρανομία, ότι αν, πριν από τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου δεν έχει λυθεί το μεγάλο αυτό πρόβλημα :
«Θα πάρουν τον νόμο οι ίδιοι στα χέρια τους, αφού απροειδοποίητα θα κλείσουν με τα τροχοφόρα τους όλες τις γύρω προσβάσεις του χώρου της λαϊκής με τις οποιεσδήποτε συνέπειες , για τις οποίες την ευθύνη θα φέρει αποκλειστικά ο Δήμος.» Μας ζήτησαν μάλιστα, πριν την αναμενόμενη ένταση, να στείλουμε το σχετικό υπόμνημά τους , στο Γραφείο του Πρωθυπουργού , καθώς και στον αρμόδιο Υπουργό των Εσωτερικών."

ελληνες δημοκρατες

Δεν υπάρχουν σχόλια: