ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.09

Το «παραμύθι φταίνε οι άλλοι» μας τελείωσε !



Kάθε λαός, και ιδιαίτερα ένας Μεσογειακός με ένδοξη παλήα ιστορία λαός, χρειάζεται ένα «εθνικό καλαμπούρι» που θα τον ενώνει και θα τον κινητοποιεί. Οταν νιώθει αυτοπεποίθηση και τη δύναμη της εξωστρέφειας, το «παραμύθι» πετυχαίνει κάποια πράματα. Για παράδειγμα ο πόλεμος και η ανοικοδόμηση από τα ερείπια του πολέμου και του εμφυλίου, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας μετά τη χούντα, η ένταξή μας στην ΕΟΚ και μετά στην Ευρωζώνη, η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, μέχρι εκεί κουτσά στραβά ας πούμε καλά ! Στο επόμενο όμως τι έγινε? Λέω γιαυτό της «επανίδρυσης» που ανέλαβε με περισσή κομπορρημοσύνη ο νυν πρωθυπουργός! Ζέρο ! Με αποτέλεσμα η αμηχανία να έχει πέσει διάπλατα στην Κυβέρνηση, η οποία δεν έχει καταλάβει ακόμα δυστυχώς ότι το «εθνικό καλαμπούρι» της «επανίδρυσης» δεν έπιασε και εξακολουθεί να ψάχνει την «σωτηρία» της στους δημοσκοπ-ι-εστές ! Δυστυχώς πάντα κατα την ταπεινή μου άποψη ο κ. Καραμανλής έχασε το παιχνίδι γιατί μπέρδεψε αυτά τα δύο. Δεν φταίνε λοιπόν ούτε οι Αμερικάνοι ούτε οι Τούρκοι ούτε καμμιά διεθνής κρίση, έτσι και αλλιώς σε διεθνές επίπεδο εμεις είχαμε δυό πυλώνες α) την Ναυτιλία και β) τον τουρισμό και τα δυό τα τσακίσαμε με ευθύνη των κυβερνώντων και των αριστεροδέξιων εργατοπατέρων! Φταίμε εμείς λοιπόν και μόνον εμείς , για τα διαλυμένα μας πανεπιστήμια, για τη διαφθορά στην οποία συμμετέχει ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού εμμέσως ή αμέσως, για την κακή ποιότητα και ανεπάρκεια του πολιτικού μας προσωπικού, για την απαράδεκτη ποιότητα του τηλεκαφενείου μας, για το σκουριασμένο και ανίκανο Δημόσιο ή για την επίσης διαλυμένη αστυνομία, αλλά και το απόλυτο ξεχαρβάλωμα βασικών θεσμών και έφεραν στο προσκήνιο όλες τις παθογένειες που εντέχνως κρύβαμε κάτω από το χαλί από το 1974 και μετά. Όλα αυτά εμείς μόνοι μας τα καταφέραμε και μας βόλεψαν για ένα μεγάλο διάστημα. Τώρα όμως ήλθε η ώρα της κρίσης , είμαστε μόνοι μας, και κανένας δεν πρόκειται να μας δανείσει ευρώ τσακιστό, και όποιος το κάνει το κάνει για να μας ξεσκίσει αργότερα! Λοιπόν τι? Θα μας σώσει ποιός? Ο τάδε ή ο δείνα αρχηγός μιας ομάδας του 5 % που λέει ότι είναι τίμια ? Ναι αλλά όταν γίνουν και αυτοι πολλοί και φτάσουν στο 20% θαναι το ίδιο τίμιοι και ακέραιοι? το πιστεύουν αυτό? ΟΧΙ! Αρα τι? Κατα την γνώμη μου πάλι, για να πάμε παρακάτω ως χώρα απαιτείται συναίνεση σε θέματα που έχουν μεγάλο πολιτικό κόστος, αλλαγές που θα ξεβολέψουν ισχυρά συμφέροντα ή καλά οχυρωμένες συντεχνίες , και ένα πειστικό «εθνικό καλαμπούρι» . Αυτό θα συμβεί μόνο αν το εκλογικό σώμα αναγκάσει τα δύο μεγάλα κόμματα να συνεργασθούν ή αν τα ίδια αντιληφθούν κάποια στιγμή πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα χωρίς επείγουσα αυτοκάρθαρση! Αίτημα άμεσο λοιπό ΑΥΤΟΚΑΡΘΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!!.και ενα νέο «εθνικό παραμύθι» !!
by diaporon-bl/

Δεν υπάρχουν σχόλια: