ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.09

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"


Προς τον απανταχού Ελληνισμό

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Με την επιστολή μας αυτή, ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.

Σας επισυνάπτουμε μετά της παρούσης μας, προς ενημέρωσή σας, αντίγραφο της από 27-04-2009 ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ μας προς τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια, με τα εν αυτή διαλαμβανόμενα, η οποία, ως εκ της Εκθέσεως Επιδόσεως αριθ. 9261 Δ΄ του Δικαστικού Επιμελητή Δημητρίου Ράπελλα προκύπτει, του επεδόθη την 30η Απριλίου 2009. Επισυνάπτουμε ομοίως και τα αφορώντα αυτή υπ’ αριθ. 1-2 και 3 ΣΧΕΤΙΚΑ.

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επειδή θεωρούμε ότι το περιεχόμενο αυτής της ΕΞΩΔΙΚΟΥ μας, αφορά προσωπικώς και Υμάς. Τούτο διότι σήμερα ιδιαιτέρως μας καταλαμβάνει υπέρτατη θλίψη και πόνος βαθύς για τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας αφού οι πάντες έχουμε εννοήσει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες φθοράς και διαφθοράς, σε ημέρες σήψης και διάλυσης, σε ημέρες που αναδεικνύεται η θεσμική γύμνια. Σήμερα, δηλαδή, που έχει επέλθει ο εκχυδαϊσμός του πολιτικού βίου της χώρας μας και αναδεικνύεται ούτος μέσα από το επικρατούν νοσηρό και διαβρωτικό θεσμικό, πολιτικό και κοινωνικό κλίμα των ημερών μας, η παρέμβασή σας όχι μόνο θεωρείται αναγκαία, αλλά είναι και επιβεβλημένη, προκειμένου να αναστραφεί τούτο προκειμένου να έλθει η αλλαγή στο πολιτικό μας γίγνεσθαι ούτως ώστε να μην παρέχεται η διαρκής ασυλία στα πολιτικά εκείνα ανέντιμα πρόσωπα, τα οποία οι πλείστοι των πολιτών τα καταγγέλλουν για διαφθορά, επειδή ασφαλώς τα γνωρίζουν.

Το «φτάνει πιά...» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων, όλων εκείνων οι οποίοι πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας, στην υπόσταση και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.

Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες διά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευελπιστώντας ότι η παρούσα μας θα τύχει της δέουσας εκ μέρους σας προσοχής,

διατελούμε,

Μετά τιμής

Αθήνα 09-05-2009

Δια τον Ε.ΛΑ.Σ

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Πρόεδρος

============================================================================



Δεν υπάρχουν σχόλια: