ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.09

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. (ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ)

Η ανομία και η κατάλυση των αξιών αποτελεί σαφέστατα την κοινή πεποίθηση των Ελλήνων πολιτών,.......... στους οποίους πλασάρεται τεχνηέντως ......όχι μόνον από τον πολιτικό κόσμο αλλά και από την "πληρωμένη" τέταρτη εξουσία των επίσημων ΜΜΕ.... ότι ζουν εντός των πλαισίων μιας ευνομούμενης πολιτείας η οποία τρομάρα μας..... αποτελεί την αέναη κοιτίδα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
Ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός αποτελεί ίσως την μοναδική "επίδειξη" δύναμης της χώρας, την οποία ομολογουμένως ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ την έχει περικλείσει σε σωρεία νόμων για την προστασία της.
Επικεφαλής της εφαρμογής των νόμων αλλά και του ελέγχου αυτών έχει ορισθεί το ΥΠ.ΠΟ. και ο πολιτικός του προϊστάμενος.
Σε αυτόν απευθυνόμαστε ....από αυτό το βήμα.

Κύριε Υπουργέ Αντώνη Σαμαρά.....ευθαρσώς σας καταγγέλλουμε τις παρανομίες και τις καταστρατηγήσεις των νόμων από τους Υφισταμένους σας προϊστάμενους ΕΦΟΡΕΙΩΝΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ .... ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

Ειδικά η Ι ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ είναι γνωστό ότι συνομολογώντας με την Νομαρχεία Φωκίδας και τον επικεφαλής Νομάρχη κύριο Φουσέκη προέβη σε
ατασθαλίες παραβιάζοντας τον νόμο προκειμένου "ημέτεροι" καταστήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες γόνιμες και κερδοφόρες εντός ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Η εν λόγο ασέλγεια είναι σταγόνα στον Ωκεανό ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟΝ ΜΈΓΑ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΌ κύριο
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ο οποίος λυμαίνεται τον φυσικό πλούτο της ΦΩΚΙΔΑΣ αντι πινακίου φακής αλλά και βιάζει στην κυριολεξία ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ καθώς και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ...αφού του δίνονται εγκρίσεις (ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??) από τις κατά τόπους αρμόδιες εφορείες ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ προκειμένου η εταιρεία του S&B προβεί προς γεωτρήσεις εντός των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για την ανακάλυψη κοιτασμάτων Βωξίτη... και μάλιστα με απευθείας έγκριση χωρίς κύριε Υπουργέ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΊΤΕ η υπόθεση για έγκριση από το Κ.Α.Σ. το οποίο εδρεύει στο Υπουργείο σας ,...όταν στην ανωτάτη επιτροπή η Ι ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ στέλνει απλούς πολίτες (δήθεν για να επιδείξει την πρέπουσα αυστηρότητα και να νίψει τα ανομήματα τα οποία την βαρύνουν) κατά παράβαση δε αφού εν λόγο πολίτες δραστηριοποιούνται εκτός Α ζώνης του ευρύτερου Δελφικού τοπίου .

Προς τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ δείτε το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που παραθέτουμε πιο κάτω για να καταλάβετε πώς ΤΟ ΥΠ.ΠΟ. ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΤΟΠΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΗΣΟΥΝ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ενημερωθήκαμε σχετικά από aboutmylamia

Δεν υπάρχουν σχόλια: