ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.09

Η σφαγη των μαγιατικων

Η σφαγη των μαγιατικων στο Ρεθυμνο ειναι γεγονος. Το γρι γρι "Γερο Παυλης" απο τα Χανια ηρθε στο Ρεθυμνο και σηκωσε 2,5 τονους μαγιατικα σε αποσταση 500 μετρων απο τη στερια. Το ανεφεραν και οι τοπικες εφημεριδες, αλλα δεν ιδρωνει το αυτι της λιμενικης αρχης.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι συνέβηκε κάτι τέτοιο αλλά για του λόγου το αληθές δείτε το σχετικό Βίντεο

Απο οτι ακουστηκε ερασιτεχνης ψαρας τραβηξε το βιντεο αυτο και ενω καλουσε τη λιμενικη αρχη να παει για ελεγχο, αλλωστε διπλα στο λιμανι ηταν, αυτη εκτος οτι καθυστερησε οταν εφτασε στο σημειο του συμβαντος ελεγξε τον ερασιτεχνη που εκανε την καταγγελια και αφησε το γρι γρι να φυγει ανευ ελεγχου. Του εδιναν μαλιστα και ψαρια για να μην τους καρφωσει, στη λογικη της ανταλλαγης!!! Δυστυχως το λιμεναρχειο δε συμμεριζεται τις οικολογικες μας ανησυχιες. Βεβαια καθε μερα το φουσκωτο βγαινει για τον εντοπισμο ψαροτουφεκαδων (και καλα κανει, αλλα .... μεχρι εκει μαλλον).Το θεμα θα εχει συνεχεια στα δικαστηρια, αν και δεν ξερω τι μπορει να γινει και εκει στη χωρα που ζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

από Blog tou Fititi

Δεν υπάρχουν σχόλια: