ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.09

ΔΝΤ: "Κόκκινη κάρτα" στον προϋπολογισμό


Του Στέλιου Κράλογλου


Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που είδαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οι αντιπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που πραγματοποιούν εξονυχιστικό έλεγχο στα δημόσια οικονομικά.

Υπερεκτιμημένα στοιχεία για την ανάπτυξη, αποκλίσεις στις δαπάνες σημαντική υστέρηση στα έσοδα και μέτρα... αμφίβολης αποτελεσματικότητας δημιουργούν έντονο προβληματισμό στους αναλυτές του διεθνούς οργανισμού που ετοιμάζεται να αναθεωρήσει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την ελληνική οικονομία.

Στο πόρισμα που θα παραδώσει το κλιμάκιο στον υπουργό Οικονομίας μέσα στις επόμενες ημέρες θα προτείνεται μια σκληρή συνταγή για την έξοδο από την κρίση. Θεωρούνται λανθασμένα τα φορολογικά μέτρα προσωρινού χαρακτήρα. Το ΔΝΤ θα συστήνει ριζική αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού και του συνταξιοδοτικού, αυστηρότερο έλεγχο στις κρατικές δαπάνες και αύξηση των εσόδων με μόνιμα μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα.

Τα μέλη του ΔΝΤ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, φαίνεται να μην μπορούν αν καταλάβουν γιατί καταγράφεται κάθε χρόνο τόσο μεγάλη αστοχία στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων αλλά και υπέρβαση των δαπανών και ιδιαίτερα των πρωτογενών. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θεωρεί ότι και οι νεότερες εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομίας είναι υπεραισιόδοξες. Με βάση τα στοιχεία για την οικονομική δραστηριότητα, όπως η οικοδομή, οι λιανικές πωλήσεις, η βιομηχανική παραγωγή, οι τουριστικές αφίξεις, οι ακάλυπτες επιταγές κλπ, τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού εκτιμούν ότι η ελληνική οικονομία θα εισέλθει φέτος σε ύφεση με το ΑΕΠ να συρρικνώνεται κατά τι λιγότερο από 1%.

Επίσης, θεωρεί εντελώς ανεπαρκή τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος. Γι΄ αυτό και στις συναντήσεις που θα έχουν τα στελέχη του αυτή την εβδομάδα με την ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης θα ζητήσουν στοιχεία για το εκτιμώμενο όφελος από τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό σύστημα καθώς και μια πειστική εξήγηση στο παράδοξο φαινόμενο τα Ταμεία να εμφανίζουν πλεόνασμα στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, ενώ την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, έχουν ταμειακό έλλειμμα.

Σύμφωνα με τις αναθεωρημένες εκτιμήσεις του ΔΝΤ, η ελληνική οικονομία θα έχει αρνητική ανάπτυξη στο 1% του ΑΕΠ για το 2009 την στιγμή που πριν από ένα μήνα ο ίδιος οργανισμός στην ετήσια έκθεση του για όλες τις χώρες που παρακολουθεί έδινε για την Ελλάδα πρόβλεψη στην οποία ήθελε το ρυθμό ανάπτυξης στο -0,2% του ΑΕΠ για φέτος και -0,6% του ΑΕΠ το 2010.

Με δεδομένο αυτό, είναι φυσικό ότι οι εμπειρογνώμονες του οργανισμού δεν συμμερίζονται καθόλου τις -ανεπίσημα- αναθεωρημένες ελληνικές προβλέψεις που επιμένουν σε ένα θετικό ρυθμό ανάπτυξης στο 0,5% του ΑΕΠ για το 2009.

Μετά από αυτό τι άλλο να πούμε για τους επικίνδυνους της κυβέρνησης...
Ακόμη και το πιο συντηρητικό κατεστημένο τους κράζει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: