ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

Ψηφιστε Ελλαδα...ρε Γαμωτο


ΑΧ!Ελλάδα!'απ΄τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά....και απ' τα χέρια και τα λόγια των πολιτικών χαντακωμενη για χρόνια πολλά!Μόνο απο'τον λαο θα δοξαστής ξανά!Αχ!Ελλάδα μου γλυκιά ήσουν μια χώρα γεμάτη λεβεντιά και τώρα σε καταστρέφουν ξανά και ξανά και ο λαός σου ζει χωρίς φτερά γιατί σου τα έκοψαν τα τρωκτικά που ψηφίζουμε συχνα-πυκνα!Πότε θα ξυπνήσει ο λαός σου γιατί μόνο αυτός μπορεί να σου δώσει χαμόγελο ξανά!Μα είναι λυπηρό Ελλάδα μου σοφή,που κάποτε γεννούσες ανθρώπους με φωνή,ποιος σου έκανε έκτρωση σ'αυτο και γεννάς τώρα ανθρώπους δίχως μυαλό;Αχ Ελλάδα μου γλυκιά είναι τραγικό αυτήν την εποχή να βλέπω γεμάτες της πλατείες,και τον λαό σου να φωνάζει κουνώντας την σημαία σου με συνθήματα σε όλους αυτούς που σε πούλησαν που έδωσαν την πείνα στα παιδιά σου!Και όμως φωνάζουν τα ακούω συνθήματα Κωστακη-Γιωργακη'προχωρα σε θέλει όλη χωρα'Ποια χώρα γλυκιά μου;εσένα εννοούν;Μα είναι δυνατόν τα παιδιά σου να ψηφίζουν το Τέλος;είναι δυνατόν να πιστεύουν τους άφωνους κακούς πολιτικούς που σε έφεραν σε ένα δρόμο χωρίς προοπτική!Όταν πιστέψει ο λαός ότι μια χούφτα υστερικοί επαγγελματίες πολιτικοί σε έχουν φέρει σε αδιέξοδη εποχή,ίσως γυρίσει η σελίδα και ψηφίσουμε Ελπίδα!
chronografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: