ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.09

Γιατί ο Καρατζαφέρης ( αύριο επισκέπτεται το Ηράκλειο) έδιωξε "κλωτσηδών" τον Βελόπουλο από εκπρόσωπο τύπου ???



Έφτασε χτες στο Ιστολόγιό μας ένα Δελτίο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ που αναφέρει μεταξύ των άλλων:
"O Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης , αναφερόμενος στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και των άλλων κομμάτων, δήλωσε:
«Ο ΛΑ.Ο.Σ. παρουσίασε ένα ευρωψηφοδέλτιο χωρίς γόνους και επιγόνους αλλά με ανθρώπους που έχουν ευρωπαϊκές γνώσεις, ένσημα από την εργασία τους και εύσημα από την κοινωνία. Τα δύο γερασμένα κόμματα εξουσίας προφανώς έχουν μπερδέψει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ...πασαρέλα "προβεβλημένων" ονομάτων».
!!!

Και αναρωτηθήκαμε όπως και κάθε σώφρων ενημερωμένος πολίτης:
Μα καλά εμεις τον Βελόπουλο ξέραμε για εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, πως τώρα "σκάει μύτη" το όνομα του Αϊβαλιώτη ;;;
Και μάλιστα χωρίς καμιά ανακοίνωση!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας δίνει η εφημερίδα το Καρφί http://digital.stokarfi.gr/default.htm , ο Καρατζαφέρης απέπεμψε τον Βελόπουλο.Τελικά τι έγινε με τον Βελόπουλο;Τον απέπεμψε ο Καρατζαφέρης; Και αν τον απέπεμψε για ποιό λόγο το έπραξε;Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τί γίνεται σε αυτό το κόμμα. Ούτε εξηγήσεις δίνονται ούτε κάποια δικαιολογία παρουσιάζουν. Ο λαός που τους ψηφίζει δεν πρέπει να γνωρίζει τα πεπραγμένα; Πρέπει να γνωρίζουμε τι είδους Δημοκρατικές Διαδικασίες ακολουθούνται στο κόμμα αυτό.Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Καρατζαφέρης αναστέλει τις αρμοδιότητες των στελεχών του όποτε θέλει . Είναι όμως καλό να γνωρίζουν οι ψηφοφόροι σας Κύριε Καρατζαφέρη ,αφού όπως διατείνεστε και λέτε δεν φοβάστε τίποτα, ποιός ήταν ο λόγος που στραφήκατε ενάντια στον Βουλευτή σας Βελόπουλο. Πάντως ένα είναι το σίγουρο : Οποιος εκφράσει διαφωνίες με τις τακτικές του προέδρου "Γιώργου", όσο δίκο και νάχει ο διαφωνών τίθεται σε χρόνο μηδέν εκτός των καθηκόντων του και μετονομάζεται σε "καρκίνωμα" για το κόμμα του Ενός !!! Γιατί το κόμμα αυτό ανήκει στον ΕΝΑΝ, αν δεν το ξέρατε. Κι αν διφωνήσεις με τον "έναν" πρέπει να τα ...μαζεύεις και να του αδειάζεις τη γωνιά !!! Τόσο Δημοκρατικά ...
cretanpatriot.

1 σχόλιο:

Β.Bimbo( PR Profil ) είπε...

ΒΑΘΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΚΑΚΑ
αφού μπλοκάρει ο Blogger της google,
to macedoine
στέλνουμε emails,
καλημέρα σας..:-)