ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

΄΄Ιερές΄΄ επιδοτήσεις .

Ο Πίνακας που βλέπετε προέρχεται απο τα αρχεία τα οποία έχει δημοσιοποιήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία για το 2007 . Ανάμεσα στα πολλά ΄΄στοιχεία΄΄ βρεθήκαμε μπροστά στις λίστες που δείχνουν τις επιδοτήσεις - ενισχύσεις (άμεσες ή έμμεσες ) που έχουν πάρει ακόμη και .....Μονές .Στοιχεία και αριθμοί που στα μάτια του απλού γεωργού με την πρώτη ανάγνωση δημιουργούν αίσθηση . Σε καμία περίπτωση δεν λέμε οτι είναι άδικες , αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε οτι .....

αυτή την ώρα που μιλάμε υπάρχουν εκαντοντάδες , νέοι άνθρωποι που έχουν πιστέψει σε προγράμματα και ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους . Ακολουθεί η επεξήγηση των ενισχύσεων :

Επεξήγηση ποσών:

α) ΕΓΤΕ: το ποσό των άμεσων ενισχύσεων κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχείο δ) του κανονισμού (ΕΚ) αριθ.1782/2003, το οποίο έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος.

β) ΕΓΤΕ2: το ποσό των ενισχύσεων εκτός εκείνων που αναφέρονται στο στοιχείο α, το οποίο έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος.

γ) ΕΓΤΑΑ: το συνολικό ποσό της δημόσιας χρηματοδότησης που έχει λάβει κάθε δικαιούχος κατά το υπό εξέταση οικονομικό έτος, το οποίο περιλαμβάνει τόσο την κοινοτική όσο και την εθνική συνδρομή.

.agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: