ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.5.09

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ (ΕΔΩ)

Σας στέλνω απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις όπως μου τις έδωσε ο κ. Μάνος.

1. Το είδος των ερωτήσεων παραπέμπει σε ηλίθιο νεοδημοκράτη που αναπαράγει τις κατά καιρούς ανοησίες της Ν.Δ.

Ο παππούς του δεν ήταν Θεσσαλονικιός. Πέθανε το 1946. Στην Αλλατίνη ο ΣΜ ανέλαβε καθήκοντα βοηθού διευθυντή το 1965. Το 1977 άφησε οριστικώς την επιχειρηματική δράση και άφησε την Αλλατίνη στο απόγειο της επιτυχίας. Οι ανόητοι συκοφάντες θα μπορούσαν να διαβάσουν τους δημοσιευμένους ισολογισμούς της Αλλατίνη και να διαπιστώσουν τις μέχρι το 1977 επιδόσεις της και ακόμη ότι η Αλλατίνη εξακολουθεί να υπάρχει.

2. Ο ΣΜ ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να ρυθμίσει οτιδήποτε είχε σχέση με την Αλλατίνη

3. Ο Τίμος Χριστοδούλου προηγήθηκε του ΣΜ. Από τον ΣΜ παρέλαβε ο Γιώργος Γεννηματάς. Σε ό,τι αφορά τον πληθωρισμό η θητεία Μάνου είναι εκείνη που ανέστρεψε την ανοδική πορεία του και επέτυχε το μοναδικό στη μεταπολιτευτική περίοδο πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού.

4. Ποτέ δεν είπε ο ΣΜ τη φράση που του αποδίδει ο ανώνυμος συντάκτης ούτε διέκοψε τις επιχορηγήσεις

5. 3 (τρεις)

6. Βεβαίως είναι ψέματα όπως και όλα τα άλλα. Ο Μάνος στη τηλεόραση του MEGA σε εκπομπή Θεοδωράκη είπε ότι αν η αστυνομία φθάσει να δηλώσει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση, η μόνη λύση είναι να καταφύγει κανείς στις ένοπλες δυνάμεις, όπως ακριβώς γίνεται σε όλες τις δημοκρατικές χώρες όπου δεν ενδημεί η ανοησία.
Γιάννης Σφηνιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: