ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.09

Που είναι το Περιστέρι στην Ευρώπη κύριε δήμαρχε;


Στις 7 Ιουνίου διεξάγονται οι ευρωεκλογές.
Το ερώτημα «τι Ευρώπη θέλουμε;» απασχολεί τους ψηφοφόρους.
Τους Περιστεριώτες τους απασχολεί και ένα άλλο ερώτημα. Εάν το Περιστέρι, η ολυμπιακή πόλη, υπάρχει ή όχι στην ΕΕ.
Η απάντηση είναι όχι. Η διοίκηση Παχατουρίδη, κρατά την πόλη μας μακριά από τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά δρώμενα και κατά συνέπεια από τα ωφελήματα που θα μπορούσαν να υπάρχουν. Θα πρέπει να μας απαντήσει εάν δεν γνωρίζει, ή εάν συνειδητά απομακρύνει το Περιστέρι από τα ευεργετήματα που θα είχε η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά προγράμματα.
Έως σήμερα, στην πόλη μας δεν έχει κατασκευαστεί κάποιο έργο από ευρωπαϊκά κονδύλια. Και αυτό γιατί η διοίκηση Παχατουρίδη, ουδέποτε διεκδίκησε χρήματα από ταμείο που προωθεί μελέτες δήμων. Προτιμά να χρεώνει τους πολίτες. Αρκετά έργα, θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από συγκεκριμένα ταμεία, αλλά δεν υπάρχουν ούτε στα χαρτιά.
Την ώρα, που πληθώρα ελληνικών και άλλων ευρωπαϊκών δήμων χρηματοδοτούνται, η πόλη μας μένει εκτός προγραμμάτων.
Στο συνέδριο που διοργάνωσε το δίκτυο eurocities, αρκετοί δήμαρχοι, δήλωσαν ότι «η αυτοδιοίκηση πρέπει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικοδόμηση μιας ισχυρής ευρωπαϊκής κοινωνίας».
H συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: