ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

Δίνουν Αμνηστία στους πολιτικούς -οικονομικούς εγκληματίες- ενώ οδηγούν στα χρέη, στην φτώχεια, τις αυτοκτονίες και τα εγκλήματα τους Έλληνες πολίτες.

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ....... ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟ" ΣΑΣ..... ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
===============================================================
Αθήνα, 22 Μαΐου 2009

Από: Θεόδωρο Τενέζο
Απεργό Πείνας
Πατησίων 70 & Κότσικα
κάτω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Προς: τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή

Κοινοποίηση:

κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
κ. Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου
κ. Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κα. Αλέκα Παπαρήγα
κ. Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Αλέξανδρο Τσίπρα
κ. Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη

Θέμα: ΑΙΤΗΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Πολιτική Απεργία Πείνας Ενενήντα Εννέα (99) Ημερών
κατά των Καρτέλ.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σας επισυνάπτω, σε δύο σελίδες, το αίτημά μου.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Τενέζος.

ΑΙΤΗΜΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ

Κύριε Πρωθυπουργέ

Με το κλείσιμο της Βουλής των Ελλήνων πριν από λίγες ημέρες καταφέρατε το ακατόρθωτο: Eνώ υπήρχε η κορύφωση των σκανδάλων, και επιτέλους δινόταν η δυνατότητα να φανερωθούν κάποιες αλήθειες για την ζωή και την λειτουργία σας όπως και την ιδιότητα των εχόντων την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία που καταχραστήκατε, αποφασίσατε από κοινού με μια κίνηση σε βάρος των συμφερόντων και των δικαιωμάτων τού Ελληνικού λαού να κλείσετε την Βουλή.Tό πράξατε με σκοπό να δώσετε χάρη στους διεφθαρμένους εμπλεκόμενους σε οικονομικά και ηθικά εγκλήματα Βουλευτές -εκπροσώπους μας.
Αλλά συγχρόνως δώσατε χάρη και στους εαυτούς σας, αποφεύγοντας το πολιτικό κόστος για τα τόσα χρόνια πού τους προστατεύετε και υπάρχουν με την ανοχή σας.
Δεν επιτρέψατε να έρθουν στο φως οικονομικά και ηθικά εγκληματικές πράξεις βουλευτών - εκπροσώπων μας, που αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους συμφέρον και όχι στο συλλογικό.
Το αποτέλεσμα αυτό υλοποιήσατε έχοντας με το μέρος σας, για το κλείσιμο τις Βουλής και την παραγραφή τον σκανδάλων - δυστυχώς για όλους σας - την ουσιαστική πολιτική συμφωνία της πλειοψηφίας του κοινοβουλευτικού σώματος, χωρίς την εκδήλωση σοβαρής αντίδρασης σε θεσμικό επίπεδο.
Αθωώσατε εν μια νυκτί μικρό αριθμό συγκεκριμένων οικονομικών εγκληματιών που έπρεπε να δικαστούν, να τιμωρηθούν, να διαπομπευτούν, και να εκδιωχθούν από το πολιτικό σώμα της χώρας μας, αφού με τις πράξεις τους παρέβησαν το Ελληνικό Σύνταγμα και τον θεσμό που είχαν ταχθεί να υπηρετούν.
Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές, αφού δεν μπορεί να υπάρχουν στην Ελλάδα, Δημοκρατική χώρα και μέλος τις Ε.Ε, δυο μέτρα και δύο σταθμά στην αντιμετώπιση των πολιτών της, καθώς και τέτοια κατάφορη κατάχρηση κοινοβουλευτικής εξουσίας.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Κατά τον ίδιο τρόπο

εν μια νυκτί, καταχρώμενοι τη φορά αυτή προς όφελος απείρως μεγαλυτέρου αριθμού Ελλήνων την κοινοβουλευτική σας εξουσία, να δώσετε χάρη σε όλους τους οικονομικούς εγκληματίες σε όλη την Ελλάδα, ώστε να πάψουν να διώκονται, καθώς και σε όσους έχουν υποστεί ποινές, αυτές να ανασταλούν και οι πολίτες αυτοί να αποζημιωθούν από το Ελληνικό Κράτος, για ότι συνέπειες έχουν υποστεί !

Το όλο εγχείρημα σας να τύχει της ανάλογης δημοσιότητας από τα ΜΜΕ μετά από δική σας εντολή.
Εάν αρνηθείτε να λάβετε το μέτρο αυτό ισονομίας, αποκαλύπτετε εσείς οι ίδιοι με το κλείσιμο της Βουλής, καταχρώμενοι την κοινοβουλευτική εξουσία σας και παραγράφοντας τα οικονομικά και ηθικά εγκλήματα των βουλευτών, ότι η Ελλάδα, δεν αποτελεί Δημοκρατικό κράτος δικαίου, με πολίτες πού απολαμβάνουν συνθήκες ισονομίας.
Στην περίπτωση αυτή είναι πλέον πολιτικά φανερό ότι πρόκειται περί καλυμμένου καθεστώτος ολοκληρωτικού τύπου, όπου κυριαρχεί η ακραία αντιδημοκρατική αρχή τού " αποφασίζουμε, εμείς που έχουμε την εξουσία, και εκτελούμε υπέρ του εαυτού μας "
Με την παρούσα,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση και ταχύτατη υλοποίηση του παραπάνω αιτήματος.

Θεόδωρος Τενέζος

Απεργία Πείνας 99 ημέρες

Ιδρυτικό μέλος STOP CARTEL

Ένωσης θυμάτων καρτελ και μονοπωλίων

Τηλ. 6982009287

tenezosteo@hotmail.com

Ζωντανή μετάδοση της Απεργίας Πείνας www.stopcartel.gr

tenezos.blogspot.com


Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή Αρ. Πρ. Κ 4408/22-5-2009
Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια Αρ. Πρ. 4 /22-5-2009
Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργο Παπανδρέου Αρ. Πρ. 161/22-5-2009
Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κα. Αλέκα Παπαρήγα Αρ. Πρ. 94/22-5-2009
Πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Αλέξανδρο Τσίπρα Αρ. Πρ. 70005/22-5-2009
Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη Αρ. Πρ. 1405/22-5-2009


Αθήνα, 22 Μαΐου 2009

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η συμμορία Καραμανλή καταρρέει .
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι αμείλικτος απέναντι στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα .
Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του ψευτοτσαμπουκά και τραμπούκου Καραμανλή δεν έχει πολίτες τσουλιά και πουστάκια δεν είναι η Ελλάδα του αποπροσανατολισμού και της Πετρουλας . Κάντε στην άκρη να περάσει η πραγματική Ελλάδα μπροστά .
Καλώ όλους τους τίμιους δεξιούς να μαυρίσουν τον ανίκανο που δυστυχώς σήμερα είναι πρωθυπουργός . Το βράδυ των εκλογών που η Ν. Δ. θα είναι δεύτερο κόμμα και με βαριά ήττα να βγείτε από τα σπίτια σας να πανηγυρίσετε κι εσείς . Νικητής θα είναι η Ελλάδα μας