ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

"ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"... Η ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ

"ΠΡΑΣΙΝΟ"..... ο χρωματισμός που "παίζει"....για να αναπτερώσει τις ελπίδες παγκοσμίως.

Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στον ακατάσχετο "μηρυκασμός" της λέξης "ΠΡΑΣΙΝΟ" έτσι όπως αυτή έχει αναδειχθεί επιτυχημένα ως συνταγή για την πραγμάτωση των πολιτικών επιδιώξεων.
Ως τρανό παράδειγμα αρκεί να θυμήσου με την τελευταία εκλογή του "μαύρου" πλανητάρχη ΟΜΠΑΜΑ, ο οποίος αν και "μαύρος" έδωσε το "πράσινο" στίγμα στην ευαγγελιζόμενη πράσινη ανάπτυξη την οποία διατείνονταν ότι θα πραγματώσει.

Εγχώρια έχουμε την εξαγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" αλλά και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ οι οποίοι ως "χαζοχαρούμενοι" κουλτουριάρηδες είναι οι πλέον πρόσφοροι για να αποτελέσουν το μέσον για την εφαρμογή της πλέον ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ δεδομένου ότι είναι ανύπαρκτα τα δείγματα γραφής του νέου φέρελπη πολιτικού σχηματισμού.

Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ως ορισμός είναι η ΝΕΑ επιδίωξη των εκμεταλλευτών κερδοσκόπων οι οποίοι επενδύουν στην "απελπισία" των πολιτών ανά τον κόσμο.

Σκοπός είναι το "NEW DEAL" υπέρ των ολίγων.
Επιχειρήσεις & Κράτος Σφυρηλατούν το Πράσινο «New Deal»

  1. CEO & CSR 2009: Ενημερωτικό Υλικό (Αρχείο: PDF, Μέγεθος: 1.07 MB)
  2. CEO & CSR 2009: «Επιχειρήσεις και Κράτος σφυρηλατούν το πράσινο New Deal» (Ελληνική Έκδοση) (Αρχείο: PDF, Μέγεθος: 1.21 MB)

Ανεξάρτητα των πολιτικών θέσεων των πολιτικών σχηματισμών που την προωθούν , κοινή συνισταμένη αποτελεί η επιδίωξη του κέρδους από μια ομάδα ανθρώπων που λειτουργούν κατά την προώθηση της ΝΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ως σωτήρες μια και η παγκόσμια κατάσταση οδηγεί εξ αντικειμένου στην αναζήτηση τους .

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχει κατακρημνιστεί σε όλα τα επίπεδα (ορα
εδώ) παρ όλα αυτά όμως η "γραμμή" έχει δοθεί και κάποιοι σωτήρες εκμεταλλευόμενοι την πολυπόθητη αλλαγή που αναζητείτε και στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος,.... δια μέσω των πολιτικών σχηματισμών που ελέγχουν την προωθούν ώστε η "μετάλλαξη" να γίνει κατεστημένο.

Η “Πράσινη Ανάπτυξη” είναι ένα σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης, που κρύβει τον νέο τρόπο επιβολής του "θέλω".

Δεν υπάρχουν σχόλια: