ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

Τουλάχιστον πληρώνουν καλά τα ελληνικά ΜΜΕ οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, για να μην αναφέρουν καμία είδηση για τη Γάζα; Ο «κόπος» τους αμείβεται καλά;


Δήλωση του ιταλού Γερουσιαστή Fernando Rossi, επικεφαλής στο «Κονβόι της Ελπίδας», που μπήκε στη Γάζα:
«Όποιος δεν λέει ΟΧΙ στον αποκλεισμό της Γάζας και την αδικία που σήμερα υπομένει η Γάζα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του χώρα και πατρίδα, κι όποιος μπήκε μαζί μας στη Γάζα, ή έμεινε εκτός, μας ενώνει όλους ότι είμαστε Γαζιώτες στη σκέψη και την καρδιά μας
»
Εμείς θυμίζουμε τα λόγια ενός μεγάλου ηγέτη, που μας άφησε φτωχότερους:
«Ο αγώνας του Παλαιστινιακού Λαού είναι αγώνας όλων των ελεύθερων ανθρώπων της γης»
Ανδρέας Παπανδρέου
Προκήρυξη που ρίχτηκε χθες από το ναζιστικό-σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ -λίγο πριν μπει στη Γάζα το «Κονβόι της Ελπίδας»- για να τρομοκρατήσει τους Αδούλωτους «Ελεύθερους Πολιορκημένους»
Άσχετο
Αν τα ελληνικά ΜΜΕ "πάσχουν" στην αναζήτηση των ειδήσεων και δεν "εμπιστεύονται" blogs, δεν έχουν δικαιολογίες... θα μπορούσαν να δουν κάποια διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.