ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.5.09

H "απόπειρα" δολοφονίας του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν και τα χαμένα 5.000.000 δολάρια της ΜΙΤ

Η φωτογραφία-τεκμήριο που τράβηξε ο Γεσίλ, στην επιχείρηση της Δαμασκού. Ήταν κι' αυτό ένα από τα τεκμήρια με τα οποία δικαιολογήθηκαν τα πέντε εκατομμύρια δολάρια.

O Τούρκος δολοφόνος με τον κωδικό «ΠΡΑΣΙΝΟΣ», η εικονική έκρηξη της βόμβας και τα 5.000.000 δολάρια
Του Όμηρου Φωτιάδη.
Το 1996, οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, είχαν καταστρώσει μυστικό σχέδιο δολοφονίας του Κούρδου Ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Τα «αδιαπέραστα στεγανά» του ΡΚΚ, δεν επέτρεπαν στους Τούρκους πράκτορες και τις παραστρατιωτικές τους ομάδες, να δολοφονήσουν τον ΄Από.
Πολλές φορές οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας, εκπόνησαν πολύπλοκα και πολυδάπανα «σχέδια δολοφονίας» του Α. Οτσαλάν, αλλά στην εξέλιξη της εκτέλεσής τους, αποτύγχαναν πάντοτε...
Τη δεκαετία του '80 ο Άπο ζούσε μαζί με τους συντρόφους και τους συναγωνιστές του στην Συρία. Η Κοιλάδα Μπεκάα και άλλες περιοχές της Συρίας, εξασφάλιζαν την ασφάλεια και την ζωή του Κούρδου Ηγέτη και των συμμαχητών του



Από το 1994 ο Οτζαλάν αποφάσισε να εγκατασταθεί στη Δαμασκό, έχοντας φυσικά την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης της Συρίας και την προστασία των μυστικών υπηρεσιών.
Μετά από επίπονες προσπάθειες, οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας κατάφεραν να εντοπίσουν το στρατηγείο του Άπο στη Δαμασκό. Στη συνέχεια, το 1996, οργάνωσαν μια επιχείρηση που αποσκοπούσε στη φυσική εξόντωση του Κούρδου ηγέτη.
«Ξένη Χώρα» και «Συνεργαζόμενη Υπηρεσία» της περιοχής της Μέσης Ανατολής, κλήθηκαν από την ΜΙΤ να συνδράμουν, στον εντοπισμό και περαιτέρω «εγκλωβισμό» του Α. Οτσαλάν. Έτσι εντοπίστηκε το δορυφορικό του τηλέφωνο, και συνεργατικά, δόθηκε η δυνατότητα στους Τούρκους, να υποκλέπτουν τις συνομιλίες του και να εντοπίζουν την θέση του. Συσκέψεις επί συσκέψεων, και σχέδια επί σχεδίων, σε κοινές συνεδριάσεις της ΜΙΤ και του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου, απέδωσαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δολοφονίας του Άπο. Το σχέδιο προέβλεπε συνεχή παρακολούθηση και εντοπισμό της γεωγραφικής θέσης του δορυφορικού τηλεφώνου του και την δολοφονία του με βόμβα μεγάλης ισχύος με τηλεχειρισμό.
Επιλέχθηκε ο Τούρκος πράκτορας, Μαχμούτ Υιλντιρίμ, με το ψευδώνυμο «Γεσίλ», δηλαδή «Πράσινος». Ο «Πράσινος δολοφόνος» της ΜΙΤ, ταξίδεψε αρκετές φορές στην Συρία και έκανε τις απαραίτητες αναγνωρίσεις, και εικονικές δοκιμές της εκτέλεσης του Κούρδου καταζητούμενου Ηγέτη. Ο «Πράσινος δολοφόνος» καθοδηγούμενος από την ΄Αγκυρα και με την συνδρομή της «φίλης χώρας» κατάφερε και εντόπισε το κρησφύγετο του Α. Οτσαλάν στην Δαμασκό. Δεν είχε όμως αντιληφθεί πως είχε εντοπιστεί πρωταρχικά από την ασφάλεια του Άπο και εν συνεχεία από την Συριακή αντικατασκοπεία...
Σε μια από τις αναγνωρίσεις που έκανε ο Γεσίλ γύρω από το κρυσφήγετο του Άπο, στη Δαμασκό, συνελήφθη και ανακρίθηκε από τις συριακές υπηρεσίες πληροφοριών και από τους ίδιους τους Κούρδους. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης απεκάλυψε όλο το σχέδιο, έδωσε όλα τα στοιχεία για το δίκτυο που τον βοήθησε να βάλει τα εκρηκτικά στη Συρία, καθώς και το πλήρες σχέδιο για την δολοφονία του Οτζαλάν. Μέρος του σχεδίου ήταν τα 5.000.000 δολάρια που διέθεσε η ΜΙΤ για την υλοποίηση του σχεδίου.
Πάνω σε αυτή τη σημαντική "λεπτομέρεια' στηρίχτηκε τον deal. Ο Γεσίλ δέχτηκε να μοιραστεί τα 5.000.000 δολάρια με τους Σύριους και με τους Κούρδους και να προβεί σε προσυνεννοημένη έκρηξη κοντά στο κρυσφήγετο του Οτζαλάν.
Για να γίνει μάλιστα πιστευτός από την ΜΙΤ και να έχει τα απαραίτητα πειστήρια, έβγαλε και τη σχετική φωτογραφία στη Δαμασκό. Στη συνέχεια, με τη συνεργασία της συριακής υπηρεσίας πληροφοριών και των ίδιων των Κούρδων, τοποθέτησε το μίνι μπας με τα εκρηκτικά στο μαντρότοιχο του οικοπέδου που στέγαζε το γραφείο το Οτζαλάν και έδωσε τη σχετική είδηση στην Άγκυρα, για την ώρα της έκρηξης.
Την ώρα που είχε προγραμματιστεί η έκκρηξη, ο Οτζαλάν, "όλως τυχαίως", μιλούσε στο δορυφορικό τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή τον υπέκλεπταν οι "αρμόδιοι" στην Άγκυρα, ενώ ήταν ενήμερη και η πρωθυπουργός Τανσού Τσιλέρ. Περίμεναν από στιγμή σε στιγμή την on-line εκτέλεση του Άπο. Άκουσαν την ισχυρότατη έκρηξη της βόμβας, μέσα από το τηλέφωνο του Άπο. Υπήρξε μια μικρή παύση της ομιλίας του Κούρδου Ηγέτη, η οποία φάνηκε αιώνες, για τους Τούρκους δολοφόνους του...Σε λίγο, όμως, ο Οτσαλάν συνέχισε την συνομιλία που είχε και περίλυποι οι Τούρκοι, αντελήφθησαν πως απέτυχε άλλο ένα σχέδιο για τη δολοφονία του.
Όπως αναφέραμε, ο «Πράσινος» είχε συνεννοηθεί με τους Σύριους και παραπλάνησε τους προϊσταμένους του, πραγματοποιώντας μια ελεγχόμενη έκρηξη σε ασφαλή χώρο, πλησίον του Οτσαλάν! Κατόπιν, τα 5 εκ. δολάρια, μοιράστηκαν σε τρία μέρη. Ένα μέρος πήρε ο επίδοξος δολοφόνος, ένα μέρος το ΡΚΚ και ένα μέρος οι Σύριοι. Ο Γεσίλ, ως δικαιολογία για την αποτυχία της αποστολής, είπε στους προϊσταμένους του ότι στο χώρο που είχε προγραμματίσει να βάλει το αυτοκίνητο-βόμβα είχε παρκάρει άλλο αυτοκίνητο και υποχρεώθηκε να το βάλει σε άλλη θέση, πιο μακρυά από το στόχο, γι' αυτό δεν επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Μεχμέτ Υιλντιρίμ-Πράσινος, επέστρεψε στην Άγκυρα, έκανε πλαστικές εγχειρήσεις για να μην αναγνωρίζεται από τους Κούρδους και ζει πλέον στην ασφάλεια ενός στρατοπέδου του Τουρκικού Στρατού.


spynews

Δεν υπάρχουν σχόλια: