ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.09

Ο "ΑΥΣΤΗΡΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ....ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ PORCHE CAYENNE!!!

΄΄Θα είμαι πολύ αυστηρός΄΄ έλεγε στις 24 Φεβρουαρίου ο κ. Βεργίνης , Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ αναφερόμενος στη λειτουργία του Οργανισμού κάνοντας μάλιστα αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία του Μεσολογγίου και της Πάτρας λίγες μέρες απο την ανάληψη των καθηκόντων του , που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Patra tv ,και σας παρουσιάζει το Agroschannel ο νέος Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, έπιασε τους υπαλλήλους στα ΄΄πράσα΄΄.
Σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος αποκάλυψε οτι ο κ. Βεργίνης ζήτησε μια Porsche Cayenne για τις μετακινήσεις του .
Κύριε Βεργίνη οι αγρότες χρειάζονται να δοθεί λύση στο χαράτσι που τους ζητάνε οι ΕΑΣ για τα δικαιωματά τους , και μην ξεχνάτε το ΄΄σεμνά και ταπεινά΄΄.
Τώρα δεν είστε αυστηρός ;
Για δείτε το αποκαλυπτικό Βίντεο.....

agroschannel



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΎΧΑ ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΣΕΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ...ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ "ΔΟΥΛΕΥΟΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΚΡΟΙΣΟΙ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ Η ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: