ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

"ΧΑΟΣ" VS " ΒΑΡΒΑΡΟΣ"




















Ο Καραμανλής πέρασε σε στοχευμένη επίθεση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την ρήση του τελευταίου περί "ΒΑΡΒΑΡΩΝ".

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμάσησε το επαναστατικό σύνθημα της Ρόζας Λούξεμπουργκ ... (Ρόζα Λούξεμπουργκ ΣΥΝΙΔΡΗΤΗΣ του Σπάρτακουσμπουντ (Spartakusbund), μια μαρξιστική επαναστατική ομάδα από την οποία και δημιουργήθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Γερμανίας με το οποίο έλαβε μέρος σε μια ανεπιτυχή επανάσταση στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ τον Ιανουάριο του 1919.Η Λούξεμπουργκ και εκατοντάδες άλλοι συνελήφθησαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν.) .... "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" .. ..δεν ξέρω γιατί....ίσως για να δώσει έστω το "ΦΙΛΙ της ΖΩΗΣ" δια μέσω της συνθηματολογίας ....στο πάλαι ποτέ "επαναστατικό" κίνημα ...και να μας "θυμίσει" το ξεχασμένο βεβαίως "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ" ΄ΠΑΣΟΚ .....που ο πατήρ του και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ ...είχε ενεπνεύσει στον δημοκρατικό Ελληνικό λαό ώστε να κυβερνήσει.

Αυτό που όμως δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο καταλληλότερος θεωρεί ότι βρήκε πάτημα ώστε να αποτελέσει μέσω εκμετάλλευσης προς συσπείρωση των ψηφοφόρων του η ρήση Παπανδρέου.


Ισχυρίζεται, ότι η φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι προσβολή προς τους ψηφοφόρους της παράταξης του αφού αυτοί δεν πρεσβεύουν τον σοσιαλισμό και κατά συνέπεια χρακτηρίζονται ως ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

ΑΣΤΟΧΟ!!!

Με αυτή την λογική όλοι οι αντίθετα ψηφίζοντες της ΝΔ ,έπρεπε να είχαν κάνει μηνύσεις για εξύβριση ....όταν μέχρι και σήμερα η "γονιδιακή" συνθηματολογία που συνοδεύει το όνομα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το αξέχαστο "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΑΟΣ" . Τελευταία το ακούσαμε ως επιχείρημα και από υπουργό της κυβέρνησης καταλληλότερου ...τότε ...κύριο Στυλιανίδη.


Δηλαδή οι αντίθετοι του ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ και της ΝΔ είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν την ΕΛΛΆΔΑ???

Αυτό ακούγεται...κάπως σαν προδοσία προς την πατρίδα!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλοι οι αντίθετοι με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΑΟΣ" ..... Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ .............ΩΣ....:

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ = ΧΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: