ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.09

700 γυναίκες (και τη... γυμνή υπουργό) στέλνει ο Μπερλουσκόνι στη σκηνή του Καντάφι


Ο Μουαμάρ Καντάφι πήγε στη Ρώμη, έστησε τη σκηνή του (σαν του Τζέκινς Χαν ένα πράγμα) στους κήπους της βίλας Ντόρια Παμφίλι, είδε και συζήτησε τα διπλωματικά και επιχειρηματικά θέματα που απασχολούν τις δυο χώρες με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όλα αυτά συνοδευόμενος πάντα και παντού από τις 40 γυναίκες της προσωπικής του ασφάλειας, τις οποίες ο ίδιος αποκαλεί αμαζόνες.
Το επόμενο βήμα είναι να δει 700 Ιταλίδες (όταν είχε επισκεφθεί τη Γαλλία είχε συναντηθεί με 1.000 Γαλλίδες για να "σώσει τις Ευρωπαίες", όπως είχε πει ο ίδιος). Αυτό είναι το "δώρο" του... ειδικού επί του θέματος Καβαλιέρε. Μεταξύ αυτών θα είναι και η υπουργός Ίσων Ευκαιριών και πρώην γυμνό μοντέλο Μάρα Καρφάνια (στη φωτό επάνω) και... πέτρα ενός από τα σκάνδαλα που πονοκεφαλιάζουν τον τελευταίο καιρό τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Περισσότερα για τη... γυμνή Υπουργό του Καβαλιέρε στο παρακάτω link:

Το show-bitch λογοκρίνεται
από τους μπάτσους του Ιντερνετ

Δεν υπάρχουν σχόλια: