ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.09

Έτοιμοι στα λόγια απέναντι στις φωτιές;;


Μπορεί ο πρωθυπουργός να ανέφερε στην επίσκεψή του στα κεντρικά της πυροσβεστικής ότι είμαστε έτοιμοι για τον πόλεμο του καλοκαιριού, όμως είμαστε όντως; Ξεχνάτε ότι τις ίδιες δηλώσεις είχε κάνει και το 2007; Τότε που κάηκε η μισή χώρα;

"Για τη φετινή αντιπυρική περίοδο διασφαλίσαμε, τόνισε ο κ. Καραμανλής, την περαιτέρω ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων καθώς στον υπάρχοντα στόλο των 1.500 υδροφόρων οχημάτων προστέθηκαν 68 καινούργια και πρόκειται να παραληφθούν σύντομα ακόμη 50. Επιπλέον εντάχθηκαν και 45 βοηθητικά οχήματα".

Είναι αρκετή η ανανέωση των οχημάτων σε ποσοστό 4,5%;

"Σε ό,τι αφορά τα εναέρια μέσα, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως είναι γνωστό ότι η χώρα μας διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους μέσων αεροπυρόσβεσης διεθνώς και για την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του στόλου ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση 16 ελικοπτέρων".

Επίσης είναι γνωστό πώς ο στόλος αυτός είναι σε μεγάλο ποσοστό υπέργηρος. Κλασσικότερο παράδειγμα δεν υπάρχει από τα CL-215. Από τα συνολικά 23 αεροσκάφη μόλις τα 8 CL-415 είναι σύγχρονα. Τα παλαιότερα CL-215, λόγω ηλικίας, είναι φυσικό να εμφανίζουν προβλήματα στη συντήρηση. Τα Beriev παρά τις διαπραγματεύσεις δεν αγοράστηκαν ποτέ. Σημειωτέον πως η τελευταία αγορά αεροσκαφών έγινε το 1998.

Τα ελικόπτερα είναι ανεπίτρεπτο να έχει μπει Ιούνιος και όχι μόνον να μην έχουν επιλεγεί αλλά να μην είναι ήδη στη χώρα μας...


Όσον αφορά, τέλος, τους πυροσβέστες είναι αυτονόητο ότι είναι ήρωες. Για αυτό πρέπει να έχουν σύγχρονο υλικό εξοπλισμό και να βελτιώνουν τις τακτικές.

Και ο θεός βοηθός!

pliatsikonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: