ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.6.09

Στην Ελλάδα η "αμνησία" έχει χρώμα πράσινο.


Πριν λίγη ώρα ανεβάσαμε εδώ ένα θέμα σχετικό με τον αποκλεισμό της Εγνατίας οδού από απλήρωτους δασεργάτες και κάποια όντως πράσινα παπαγαλάκια πρόλαβαν και μας έστειλαν τα πρωινά τους ...μπινελίκια.!
"...Αυτά είναι πρωτάκουστα. Δεν μπορεί να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και μάλιστα σε μια τόσο βαριά και ανθυγιεινή εργασία όπως είναι οι δασεργάτες. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα. Καλά κάνουν και κλείνουν τους δρόμους. Μόνο έτσι θα διεκδικήσουν τα νόμιμα αιτήματά τους..." .
Μας έριξαν και τα ...κοσμητικά τους επίθετα, δεν μπορώ να πω.!
Όμως...!!!
Η σκόπιμη αμνησία και το όψιμο ενδιαφέρον για τους δασεργάτες και για κάθε άλλη κοινωνική ομάδα έχει κι' αυτή τα όριά της.
Μια ματιά στο χθές, μπορεί να επαναφέρει τη μνήμη σε μερικούς ...αμνήμονες.!
____________________________________
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σε απόγνωση είναι εκατοντάδες δασεργάτες από την Κόνιτσα, το Ζαγόρι και το Μέτσοβο, καθώς βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Οι δασεργάτες καλούνται να ξεχρεώσουν δάνεια χωρίς να έχουν εισπράξει ούτε μία δραχμή, καθώς τεράστιες ποσότητες ξύλινων στύλων που προορίζονταν για τη ΔΕΗ παραμένουν απούλητες.
Οπως καταγγέλλουν οι δασεργάτες της Κόνιτσας, του Ζαγορίου και του Μετσόβου, η ΔΕΗ δεν τήρησε τις συμφωνίες που είχε κάνει για το 2003 και απορρόφησε μόνον μικρό αριθμό στύλων.
Αγνωστο παραμένει τι θα γίνει για το 2004, με αποτέλεσμα οι δασικοί συνεταιρισμοί να βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
"...Μεγάλες ποσότητες στύλων βρίσκονται πεταμένες στους δρόμους...", μας ανέφερε ο δήμαρχος Τύμφης Γ. Σουκοβέλος, επισημαίνοντας ότι:
"...Τα προβλήματα των δασεργατών είναι εκρηκτικά και η Πολιτεία έχει χρέος να εγκύψει σ' αυτά..."
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 07/01/2004

Δεν υπάρχουν σχόλια: