ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.09

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ Α ΤΑΞΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΚΑΤΑΡΤΟ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ

Ο συλληφθείς πλοίαρχος Α΄τάξεως Ε.Ν. Ιωάννης Μυτακίδης, αυτή την στιγμή οδηγείται στα δικαστήρια της Καλαμάτας, για να δικαστεί με την αυτόφωρο διαδικασία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του προ δεκαλέπτου, με διαβεβαίωσε ότι μετά το πέρας της δίκης, «θα μου στείλει αμέσως τις επίμαχες φωτογραφίες», για να κρίνουμε και εμείς με την σειρά μας, «ποιος ψεύδεται και γιατί»;


Απλά σας προετοιμάζω φίλοι blogers, ό,τι κάποιοι θα γελάσουν πολύ με την …..ανυπαρξία τους. Όλα τα περίμενα, αλλά ότι δεν μπορούν να διακρίνουν ποιο είναι πολεμικό πλοίο και ποιο τρικάρτατο ιστιοφόρο, το θεωρώ απίστευτο.

Ο 58χρονος όμως - τέως πλοίαρχός μου – σας διαβεβαιώ ότι ξέρει να διακρίνει και να διαχωρίζει τα μεν από τα δε και ήταν σαφέστατος και στο σημερινό μας τηλεφώνημα, ότι τα πλοία που φωτογράφιζε ήσαν το δικό του Μ/V «TZOANNA» και ένα τρικάρτατο ιστιοφόρο…..

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Υ.Σ. – Ελπίζω μερικοί να ετοιμάζουν τις παραιτήσεις των!!!!!!!



ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη ναυτικού στη Καλαμάτα – Σύλληψη στο κτίριο ΥΕΝΑΝΠ

Απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμένα της Καλαμάτας, συνελήφθη από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής 58χρονος πλοίαρχος Φ/Γ πλοίου, ο οποίος φωτογράφιζε ελλιμενιζόμενο πολεμικό πλοίο της Ιταλίας, άνευ σχετικής αδείας.Σε σύσταση που του έγινε από στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας να μην φωτογραφίζει και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία ταυτότητάς του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί, απώθησε βίαια τον λιμενικό και στη συνέχεια αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του. Ο ανωτέρω ναυτικός υπέβαλε μήνυση κατά των λιμενικών οργάνων, που τον συνέλαβαν.Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: