ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.09

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: τα ΣΚΟΠΙΑ μπορούν να λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



MicrosoftInternetExplorer4

Πατήστε κλικ στην εικόνα να δείτε τι λέει καλύτερα, η μπήτε στο λινκ των πρακτικών. ΕΔΩ.Καρατζαφέρη για αυτό σε έστειλε ο λαός στην Ευρώπη; Για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις; Τι το διαφορετικό έχουν από αυτά που κατηγορείς ότι «δήθεν» κάνουν οι άλλοι; Ολο αυτό τον καιρό μας «δουλεύεις» με κάλπικα πατριωτιλίκια υπολογίζοντας τι; πως δεν θα τα μάθουμε; Oταν λες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα κάτωθι τι εννοείς εκτός από το ότι μπορούν και τα Σκόπια να ονομάζοντας όπως θέλουν; Ρε πολιτικέ σαλταδόρε, Ρε δίγλωσσε γιαλατζί υπερπατριώτη, τόλμησες να εκστομίσεις αυτές τις λέξεις και δεν έπεσε το ταβάνι να σε πλακώσει; δεν ντρέπεσαι καθόλου; και πόσα άλλα έχεις κάνει που μας τα κρύβεις; Oλα θα τα βρούμε και θα τα δώσουμε στον κοσμάκη να τα μάθει.

7. Ονομασία αντιπροσωπείας: βλ. Συνοπτικά Πρακτικά

Πρόεδρος. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη συνεδρίασή της στις 6 Απριλίου η Διάσκεψη των Προέδρων δέχθηκε το αίτημα της Αντιπροσωπείας για τις Σχέσεις με το Ιράν σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας της σε Αντιπροσωπεία για τις Σχέσεις με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

Αν δεχθούμε αυτή την πρόταση, ουσιαστικά τροποποιούμε ένα από τα ψηφίσματα του Κοινοβουλίου, το ψήφισμα που ορίζει τις ονομασίες των αντιπροσωπειών για τις σχέσεις με τρίτες χώρες. Αυτό που χρειαζόμαστε επομένως είναι να μην αντιτεθεί κανείς σε αυτή την πρόταση. Αν δεν αντιτεθεί κανείς, η ονομασία αυτής της αντιπροσωπείας θα αλλάξει όπως υπέδειξα.

Γεώργιος Καρατζαφέρης (IND/DEM). – Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ e.u

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=CRE&reference=20060426&secondRef=ITEM-007&format=XML&language=EL

Δεν υπάρχουν σχόλια: