ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.6.09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ..."Ο ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ" ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 03:13 - 03:17) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ .

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΡΥΘΜΙΣΕΙ" ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΕΝΕΖΟΥ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ .....
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΩΦΕΥΟΥΝ





ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΛΑ.......ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΟΥ??????????????????????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΡΟΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΗΜΟΠΟΥΛΟ ....... ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΥΡΙΟΥ ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1 σχόλιο:

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

...ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Π.Χ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΕΥΥΠ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ. ΕΓΩ ...ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ...