ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

Δημοσιοκαφρίλας......συνέχεια.




Την παραπάνω εικόνα, την πήρα από το ιστολόγιο Newsbytes.gr Passion for Technology!
Σε άρθρο του με θέμα "Η επική αποτυχία των ελληνικών εφημερίδων", εκτός απ' το Βήμα και το Έθνος, εμφανίζεται και η Ελευθεροτυπία με την αντίστοιχη "είδηση".
Προφανώς "την πάτησε" και η Ελευθεροτυπία.
Σε μια βόλτα που έκανα στις ιστοσελίδες αυτών των εφημερίδων, διαπίστωσα τα εξής:
1.Στην ιστοσελίδα της Ελευθεροτυπίας, δεν εμφανίζεται πουθενά το επίμαχο άρθρο, αλλά αντίθετα με ημερομηνία 20/6/2009, εμφανίζεται άρθρο που μας ενημερώνει για τη ματαίωση της επίσκεψης του κ. Ερντογάν (Επικαλέστηκε, αιφνιδίως, λόγους υγείας
Δεν έρχεται στην Αθήνα ο Ερντογάν
).
2.Στην ιστοσελίδα του Έθνους, εμφανίζεται άρθρο με τίτλο "Χαμηλών προσδοκιών η συνάντηση Καραμανλή με Ερντογάν", με ημερομηνία 19/6/2009 και με σημερινή ημερομηνία, άρθρο με τίτλο "«Απρόοπτο» με δύο όψεις" τα οποία υπογράφονται απ' τον Νίκο Μελέτη.
3.Στην ιστοσελίδα του Βήματος, όχι μόνο δεν εμφανίζεται πουθενά το επίμαχο άρθρο, αλλά υπάρχει πλέον άρθρο με τίτλο "ΑΠΡΟΟΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ξαφνικά ο Ερντογάν ματαίωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα", που υπογράφει ο Β. Χιώτης και με ημερομηνία 21/6/2009!
Μετά απ' όλα αυτά, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
1. Η ελληνική μπλογκόσφαιρα, έπεσε θύμα προβοκάτορα και αδίκησε πασιφανώς τις καλές εφημερίδες και τους καλούς δημοσιογράφους!
2. Οι φυλλάδες προσπαθώντας να συμαζέψουν τ' ασυμάζευτα, άλλαξαν τις ειδήσεις και τα άρθρα στις ιστοσελίδες τους!
Διαλέξτε την εκδοχή που νομίζετε σαν πιθανότερη.
Μήπως να το βάζαμε σε ψηφοφορία σε όλα τα ιστολόγια;
magnitis

Δεν υπάρχουν σχόλια: