ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.09

Παρακολουθήστε με ποιον τρόπο προσπαθούν να μειώσουν τη ραγδαία αύξηση του διαδικτύου


Άρθρο της Καθημερινης:

" Πόνοι στην πλάτη και προβλήματα στην όραση είναι οι ήδη γνωστές επιπτώσεις από τη χρήση υπολογιστών, αλλά ο αριθμός των τραυματισμών που προκαλούνται κυρίως από την πτώση της οθόνης στα μικρά παιδιά έχει αυξηθεί κατακόρυφα από το 1994, σύμφωνα με μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

Οι επιστήμονες του Κέντρου Ερευνών Τραυμάτων στο Πανεθνικό Νοσοκομείο Παίδων στο Οχάιο κατέγραψαν περισσότερες από 78.000 περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών που συνδέονται με τους υπολογιστές και τον εξοπλισμό τους. Οι τραυματίες αυτοί μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων των ΗΠΑ ανάμεσα στο 1994 και το 2006.

Στη διάρκεια 13 χρόνων οι τραυματισμοί αυξήθηκαν κατά 732%, ποσοστό υπερδιπλάσιο αυτού των σπιτιών που απέκτησαν υπολογιστή την ίδια χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 93% των τραυματισμών προκλήθηκαν στα σπίτια. Στα αίτια των τραυματισμών καταγράφονται οι πτώσεις εξαρτημάτων των υπολογιστών πάνω στους χρήστες.

Η οθόνη είναι το εξάρτημα των υπολογιστών που συνδέεται περισσότερο με τους τραυματισμούς. Το 2003 το ποσοστό αυτό ήταν 37,1%, αλλά τρία χρόνια μετά μειώθηκε στο 25,1%, επειδή οι βαριές και μεγάλες οθόνες αντικαταστάθηκαν από τις λεπτές των υγρών κρυστάλλων."

Τα συμπεράσματα δικά σας

enimerwsi

1 σχόλιο:

αναρχοβλαχος είπε...

Ναι,ναι,πολλοι επισης,εχουν κολλησει θανατηφορες μολυσματικες και ευκολως μεταδιδομενες ασθενειες απο την στενη επαφη τους με το ποντικι...Ακομα,ακομα,εχουν αναφερθει ουκ ολιγα περιστατικα ολικης κοφωσης απο τον θορυβο που κανει το ανεμιστηρακι..