ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.6.09

Τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι. Παλεύει και η “Δράση” για την είσοδο στην Ευρωβουλή.

Πριν διαβάσετε τις πληροφορίες που μας δίνει ο ορρό, βάλτε τον εαυτό σας σε μια εικονική πραγματικότητα:
1. Είστε δημοσκόπος και κατά τη διάρκεια της έρευνας, κάποιος σας απαντά με σιγουριά ότι θα ψηφίσει… Δράση! Φανταστείτε λίγο τα συναισθήματα που σας πλημμυρίζουν όταν σιγουρεύεστε ότι δεν μιλάτε με το Μάνο ή τη γυναίκα του Κοντογιαννόπουλου.
2. Είστε δημοσκόπος και ο απαιτητικός εντολοδότης σας ζητά να βγάλετε ένα ανύπαρκτο κόμμα στην τρίτη θέση.
Αυτά τα παραδείγματα τα θέτουμε για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θα στραφούμε ενάντια των εργαζομένων στις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά τιτάνες!
(Στους εργαζόμενους δεν συμπεριλαμβάνουμε τον συμπαθέστατο κύριο Παναγόπουλο που συνεχίζει να προκαλεί νυχθημερόν προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις προβλέψεις του. Κύρια Παναγόπουλε και το λάθος είναι μέσα στη ζωή. Όταν όμως δεν το παραδέχεσαι και επιμένεις στην εικονική σου πραγματικότητα, μάλλον δεν πρόκειται για λάθος… ε;
Για να μην σας μείνει αμφιβολία ποιοι Αλαφούζοι είναι πίσω από τους νεότουρκους του Τρεμόπουλου διαβάστε τι έγραφε η Καθημερινή στις 16 Μαΐου 2009:

Τρίτο κόμμα οι Οικολόγοι
Σύμφωνα με την Public Issue για την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας της τάξης του 5,5% καταγράφει το κυλιόμενο Βαρόμετρο της Public Issue, για τις ευρωεκλογές, που πραγματοποιείται για λογαριασμό της «Κ» και του ΣΚΑΪ. Επίσης, οι Οικολόγοι – Πράσινοι καταγράφονται ως τρίτη δύναμη με 6,5% και ακολουθούν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και Δράση. Παρά το χαμηλό ενδιαφέρον των πολιτών, η πρόθεση συμμετοχής στις ευρωεκλογές είναι υψηλή: Μόλις το 9,5% δήλωσε ότι δεν πρόκειται να προσέλθουν στις κάλπες στις 7 Ιουνίου, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 8%.

Ο Σκαϊάρχης έβαζε και λίγο “ΔΡΑΣΗ” στη συνταγή μήπως και τσιμπήσει κανένα κορόιδο. Αλλά δεν…

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: